4G-Forbindelse for detaljhandelen

SAMMENDRAG

I dag tilbyr de fleste detaljhandelsbedrifter flere betalingsmidler. Uavhengig av økende popularitet for mobile betalingstjenester, er kortbetalinger fortsatt et må-alternativ i et fysisk detaljhandelsmiljø. I tillegg investerer virksomheter over hele verden mer og mer i automatiserte systemer for aksjekontroll for å få mer operativ kontroll og gjennomsiktighet.

UTFORDRING

I hovedsak krever alle kortbetalinger en aktiv Internett-tilkobling – for å bli behandlet og validert med sentrale systemer i finansinstitusjonen. Generelle Point-of-Sale-systemer består av betalingsterminal som kan kobles til via kablede (Ethernet) eller trådløse grensesnitt (Wi-Fi og / eller Cellular 3G / 4G). Naturligvis, jo flere kommunikasjonsteknologier en enkelt POS-enhet har, jo dyrere er det for sluttbrukeren. I dag er strekkodeskannere en uadskillelig del av effektiv lagring og lagernivåkontroll. Slike skannere trenger en aktiv internettforbindelse via Wi-Fi for å nå aksjestyringsplattformer. Ofte er avhengighetsbedrifter avhengig av en kablet internettadgang som administreres av en lokal ISP som de har liten kontroll over. Dessverre, selv i dag, er ingen tjenesteleverandører i stand til å garantere 100% stabil Internett-tjeneste uten forstyrrelser. Selv noen få minutters nedetid på tilkoblingsmuligheter kan føre til store tap for en detaljhandelsvirksomhet når det gjelder tap av salg, kunder og avbrudd i aksjeledelsen.

TOPOLOGI

LØSNING

Nedetid for tilkoblingsmuligheter kan enkelt løses ved å legge til mobil 4G LTE-ruter mellom eksisterende kablede WAN og detaljhandelsinfrastruktur som trenger tilgang til Internett. På denne måten er det mulig å bruke kablet internettalternativ og dele tilkobling til POS-systemer via Ethernet og strekkodelesere via Wi-Fi ved hjelp av en enkel kompakt Cellular Router RUT950 av Teltonika Networks. Når det merkes at kablet WAN går tapt eller forstyrres, bytter den automatisk til 4G LTE som en kilde til Internett for å tilby kontinuerlig internettjeneste til tilkoblede enheter.

FORDELER

  • RUT950 er rask å distribuere og enkel å bruke, noe som betyr at selv integratorer eller bedriftseiere med liten erfaring kan implementere denne 4G LTE-sikkerhetskopiløsningen.
  • Skalerbarhet – med en enkelt RUT950 er det mulig å tilby samtidig Wi-Fi-tjeneste for opptil 100 brukere (for eksempel strekkodelesere eller POS-enheter).
  • Sikkerhet – med innebygd brannmur og flere VPN-tjenester er det mulig å etablere sikker kryptert forbindelse til sentralbanksystemer eller aksjestyringsplattformer.
  • Kontinuitet – med kablet WAN- og 4G LTE-sikkerhetskopi – har bedriftseiere full kontroll over deres tilkoblingsmuligheter, noe som betyr at med lite investeringer.
  • Pålitelighet – RUT950 har Dual SIM Failover-funksjonalitet som betyr at enheten kan bytte automatisk til sekundær GSM-operatør hvis mobildatatilkoblingen går tapt.

HVORFOR TELTONIKA?

Teltonika Networks spesialiserer seg på misjonskritisk kommunikasjon ved å utvikle og produsere pålitelige, sikre og brukervennlige Industrial Cellular Routers and Gateways. Foreslått løsning for 4G LTE-sikkerhetskopi – RUT950 er også kompatibel med Teltonika Remote Management System (RMS). Denne plattformen gjør det mulig å fjernstyre og overvåke status og parametere for alle rutere og gateways av Teltonika Networks. Med det kan systemintegratorer holde seg oppdatert på sin distribuerte tilkoblingsinfrastruktur, motta tilpassbare varsler og rapporter for å sikre 100% oppetid på internett for detaljhandelskundene.

Anbefalt enhet RUT950

Robust og holdbar profesjonell 4G / LTE dual-SIM-ruter med avansert WiFi, Ethernet og industriell nettverksfunksjonsstøtte. Rask til distribusjon, enkel å administrere og fleksibel for applikasjoner i de mest krevende markedssektorene.

LTE Cat 4 med hastigheter opp til 150 Mbps
Automatisk bytte til tilgjengelig backup-tilkobling
Trådløst tilgangspunkt med Hotspot-funksjonalitet
Dual SIM - reduser roamingkostnadene betydelig
4x Ethernet-porter med VLAN-funksjonalitet
Teltonika Remote Management System-kompatibelt
%d bloggere liker dette: