4G-Forbindelser til salgsautomater

SAMMENDRAG

De verdensomspennende automatene er verdsatt over 5,8 milliarder dollar og vil vokse til nesten 7 milliarder dollar i 2024, ifølge MarketWatch. Vanene til folket endrer seg. På grunn av det raskere livet, prøver alle å spare så mye tid som mulig. Dette fører til et skifte i kjøperatferd; flere og flere kunder kjøper drikke, mat og andre produkter fra salgsautomater siden det er enklere og mye raskere enn å gå til en dagligvarebutikk.

UTFORDRING

Fordi markedet er så stort, fokuserer mange selskaper på å installere og vedlikeholde salgsautomater. Disse operasjonene krever mange forskjellige ansatte, fra ingeniører som vil programmere salgsautomaten eller personell som vil fylle på varer, drikkevarer eller mat hvis det går tom. Alle disse selskapene prøver å kutte utgiftene for å gjøre bedriftene mer lønnsomme og finne nye måter å forbedre vedlikeholdet av salgsautomater. Noen prøver å sette sensorer for overvåking av innholdet i automater, noen bruker innovative betalingsmetoder, og noen selskaper bruker salgsautomater med digitale skjermer, noe som åpner for muligheter for å generere ekstra inntekter fra reklame. Alle innovasjoner innen salg av infrastruktur har noe til felles; de krever pålitelig og sikker internettforbindelse, som gir alle smarte enheter som brukes til å betjene og vedlikeholde salgsautomater.

TOPOLOGI

LØSNING

Tilkoblingssikkerhet er den viktigste funksjonen for salgsautomatmarkedet siden alle delene av løsningen er koblet til en enkelt enhet. Som vi ser i topologien over, kan hovedelementene som er koblet inn inkludere Bluetooth-sensorer for temperatur, fuktighet og lagernivå, digital skjerm for reklame, betalingsterminal for elektroniske betalinger og kontrolleren som er ansvarlig for den totale driften av automaten . Hvis maskinen mistet tilkoblingen til Internett, ville de fleste av disse løsningskomponentene slutte å fungere. Ved å installere en profesjonell mobilruter, som RUTX11, kan automateroperatører og integratorer koble alle deler av salgsløsningen til en enkelt enhet og ha internett-sikkerhetskopi fordi RUTX11 er utstyrt med 4G LTE Cat 6 med 2 SIM-kort støttes. Hele løsningen kan overvåkes via RMS, som gir muligheten til å få varsler og varsler hvis noe uventet skjer. Dessuten fungerer RUTX11 som en inngangsport til servicesenteret, slik at operatørene kan overvåke lagernivåene i salgsautomaten og ta effektive beslutninger for påfylling av maskinen.

FORDELER

  • Allsidighet – RUTX11 er perfekt for denne løsningen siden den er kompatibel med forskjellige enheter inkludert Bluetooth-sensorer, betalingsterminal og digital skjerm ved bruk av Ethernet- og Wi-Fi-grensesnitt.
  • Pålitelighet – Dobbel-SIM er en viktig funksjon for sikkerhetskopiering av internett og pålitelig tilkobling, noe som sikrer at tilkoblingen ikke går tapt selv i tilfelle avbrudd på mobiltelefonoperatøren.
  • Fjernstyring – RUTX11 er fullt kompatibel med Teltonika Networks Remote Management System (RMS) som muliggjør robuste fjernovervåkings- og administrasjonsfunksjoner.
  • Sikkerhet – RUTX11 støtter avansert brannmur, tilgangskontroll og flere VPN-alternativer, for eksempel OpenVPN, IPsec og andre – avgjørende for å sikre elektronisk betalingsfunksjonalitet.

HVORFOR TELTONIKA?

RUTX11-serien rutere fra Teltonika Networks er utstyrt med Bluetooth for enkel sensor / beacon-integrasjon og Dual SIM-funksjonalitet, som gir maksimal tilkoblingssikkerhet. Den er i stand til å være en sikkerhetskopikilde for Internett for den viktigste delen av en salgsløsning – elektroniske betalingstransaksjoner. Endelig er RUTX11 styrt av et veldig funksjonelt operativsystem – rutOS, som er enkelt å jobbe med uten spesialopplæring, noe som gjør at tilkoblede salgsdistribusjoner kan være enkle og skalerbare.

Anbefalt enhet RUTX11

Mest kraftfulle og funksjonsrike enheter innen Teltonika Networking-produktene. Utstyrt med dobbel-SIM, 4xGigabit Ethernet-porter, Dual-Band AC WiFi, Bluetooth LE og USB-grensesnitt. RUTX11 kommer med all RutOS programvare og sikkerhetsfunksjoner. Denne enheten er perfekt for avanserte industri- og bedriftsapplikasjoner.

LTE Cat 6 med hastigheter opp til 300 Mbps
Wave-2 802.11ac Dual Band WiFi med hastigheter opp til 867 Mbps
Dual-SIM med auto Failover, Backup WAN og andre SW-funksjoner
Gigabit Ethernet med hastigheter opptil 1000 Mbps
Teltonika Remote Management System-kompatibelt
RutOS - brukervennlig, sikkert og funksjonsrikt operativsystem
%d bloggere liker dette: