ASi-5/ASi-3 Gateway for PROFINET – Overfør store datamengder raskt

Dra nytte av de utvidede mulighetene til ASi-5. Det siste utviklingsstadiet av AS-grensesnittet gjør det nå mulig å overføre større datamengder med mye raskere hastigheter. Du kan også integrere et bredt utvalg av IO-Link-enheter enkelt og kostnadseffektivt – takket være ASi-profilkabel med enkel piercing-teknologi og ingen topologibegrensninger.

For å bruke ASi-5-slaver er alt du trenger en Bihl+Wiedemann ASi-5/ASi-3-gateway. Denne er nå også tilgjengelig som en PROFINET-versjon med 2 mestere for alle standardapplikasjoner. Du kan dermed implementere større applikasjoner med bare en PROFINET-node, og dermed spare ytterligere kostnader. Et ekstra Ethernet-grensesnitt muliggjør praktisk diagnostikk og konfigurasjon.

Integrert OPC UA-server

Den nye gatewayen utvider vårt utvalg av ASi-5/ASi-3 gateways. Alle Bihl+Wiedemann ASi-5/ASi-3-portene har en integrert OPC UA-server. Dette muliggjør jevn og direkte dataoverføring fra feltnivå til Industry 4.0-applikasjoner.

Fig. ASi-5/ASi-3 PROFINET Gateway i rustfritt stål 2 ASi-5/ASi-3 master (BWU3852)

Eksisterende inngangsporter kan enkelt byttes ut

I ASi-kretsløp uten ASi-5-slaver fungerer de nye ASi-5/ASi-3-portene nøyaktig som tidligere Bihl+Wiedemann-portene fordi ASi-3-delen forblir uendret. Ved å bruke våre nye gateways kan du enkelt erstatte eksisterende ASi-3 gateways.

ASi-5/ASi-3 Gateway for PROFINET i detalj:

  • Kompatibel med eksisterende nettverk
  • 1,27 ms syklustid for opptil 384 inngangs- og 384 utgangsbiter
  • 2 ASi-5/ASi-3 Master
  • Kostnadseffektiv løsning for alle standardapplikasjoner fra Bihl+Wiedemann
  • Integrert OPC UA-server
  • Ethernet-diagnostikk- og konfigurasjonsgrensesnitt

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: