CCTV byggeplass overvåking

SAMMENDRAG

I løpet av de siste tiårene har overvåkning av lukket krets TV (CCTV) dukket opp som et mainstream kriminalitetsforebyggende tiltak brukt over hele verden. Teknologiutvikling i felt- og dataoverføringsfelt har gitt CCTV et enormt oppsving i popularitet på grunn av lavere utstyrskostnader og mer kapable kablede og trådløse nettverk. Til tross for at de er brukt i de fleste kriminalitets- eller svindelforebyggende områder, er CCTV også avgjørende for å beskytte byggeplasser mot uautorisert tilgang og tyveri.

UTFORDRING

En byggeplass blir sjelden betraktet som en infrastruktur som tiltrekker betydelig uønsket kriminell oppmerksomhet. Imidlertid rapporterer det nasjonale utstyrsregisteret (NER) at tyveri av byggeplasser er en aktivitet med høy risiko for tyver, som kan ha en alvorlig innvirkning på driftskostnadene med estimert årlig verdi av stjålne byggevarer mellom $ 300 millioner – 1 milliard dollar. i USA alene. CCTV er mye brukt for å avskrekke kriminell aktivitet og tyverier, bidra til å gjenvinne tapt utstyr og, viktigst av alt, for å sikre at alle konstruksjonsregler og forskrifter blir fulgt i løpet av driftstiden. Vanligvis er CCTV-opptak lagret på stedet; Imidlertid kan det bli kompromittert eller stjålet; derfor er det ikke det sikreste alternativet. Hovedutfordringen er å kunne få tilgang til CCTV-opptak uavhengig av lagring på stedet, fordi ingeniørnettverkene, inkludert kablet internettilgang, bare implementeres på et sent stadium av de fleste byggeprosjekter. Ofte er avhengighetsbedrifter avhengig av en kablet internettadgang som administreres av en lokal ISP som de har liten kontroll over. Dessverre, selv i dag, er ingen tjenesteleverandører i stand til å garantere 100% stabil Internett-tjeneste uten forstyrrelser. Selv noen få minutters nedetid på tilkoblingsmuligheter kan føre til store tap for en detaljhandelsvirksomhet når det gjelder tap av salg, kunder og avbrudd i aksjeledelsen.

TOPOLOGI

LØSNING

Som vi indikerer i topologien ovenfor, må CCTV-kameraer kobles til ved hjelp av PoE (Power-over-Ethernet) -bryter til en Network Video Recorder (NVR). Den lagrer alle opptak for enkel tilgang; Du kan imidlertid bare få tilgang til det på stedet. For å kunne få tilgang til NVR utenfor byggeplassen, som er avgjørende for sikkerhetsselskaper som er inngått for å sikre omkretssikkerhet, må den ha en sikker og pålitelig forbindelse til Internett. RUTX11 av Teltonika Networks er en populær løsning på tvers av CCTV-brukstilfeller på grunn av sin kraftige LTE Cat6-mobilforbindelse, og kan nå 300 Mbps hastigheter og Gigabit Ethernet-grensesnitt for rask dataoverføring. Dessuten har den Dual Band AC Wi-Fi for å gi merverdi av arbeidstakerens hotspot på stedet og har GPS, som hjelper deg med å identifisere forskjellige nettsteder for sikkerhetsoperatører, og overvåke flere nettverk gjennom Teltonika Remote Management System (RMS) grensesnitt.

FORDELER

  • Pålitelig tilkobling – Dobbelt SIM-funksjonalitet gjør det mulig å ha en sikkerhetskopi av mobiltelefondata for økt løsningssikkerhet.
  • Rask å distribuere – ingen grunn til å vente på distribusjon av kablet internett, løsningen kan forhåndskonfigureres før installasjon på stedet.
  • Enkel å administrere – med Teltonika Remote Management System kan systemadministratorer ha kontroll over ekstern infrastruktur med et brukervennlig grensesnitt.
  • Sikker – data vil være trygge på grunn av avanserte sikkerhetsfunksjoner på RUTX11, for eksempel VPN, IPsec, brannmur og tilgangskontroll.

HVORFOR TELTONIKA?

RUTX11 er den mest avanserte industrielle cellulære ruteren av Teltonika Networks, og den følger vår produktdesignfilosofi for å være sikker, pålitelig og enkel å bruke. Den er kraftig, men enkel å distribuere og er i stand til å gi høye datahastigheter for flere CCTV 1080p30 videostrømmer. Enda bedre, den er kompatibel med Teltonika RMS, som gjør det mulig å administrere og overvåke alle Teltonika Networks-enheter enkelt og eksternt.

Anbefalt enhet RUTX11

Mest kraftfulle og funksjonsrike enheter innen Teltonika Networking-produktene. Utstyrt med dobbel-SIM, 4xGigabit Ethernet-porter, Dual-Band AC WiFi, Bluetooth LE og USB-grensesnitt. RUTX11 kommer med all RutOS programvare og sikkerhetsfunksjoner. Denne enheten er perfekt for avanserte industri- og bedriftsapplikasjoner.

LTE Cat 6 med hastigheter opp til 300 Mbps
Wave-2 802.11ac Dual Band WiFi med hastigheter opp til 867 Mbps
Dual-SIM med auto Failover, Backup WAN og andre SW-funksjoner
Gigabit Ethernet med hastigheter opptil 1000 Mbps
Teltonika Remote Management System-kompatibelt
RutOS - brukervennlig, sikkert og funksjonsrikt operativsystem
%d bloggere liker dette: