Digitale skilt med mobil tilkobling

SAMMENDRAG

Digital Signage er et undersegment av elektronisk skilting og bruker forskjellige teknologier inkludert LCD, LED, projeksjon og mange andre for å kommunisere meldinger og reklame til publikum for markedsførings- eller informasjonsformål. Konseptet er overhodet ikke nytt og kan spores tilbake til neonskiltene som ble konseptualisert av Georges Claude først i 1910. I dag resulterte skjermer av høyere kvalitet og økte muligheter for mediaspillere i den økende populariteten til installasjoner av digital skilting, hvorav noen inkludert begreper augmented reality (AR). Faktisk anslår KBV Research at det globale Digital Signage-markedet vil nå 29,8 milliarder dollar innen 2024.

UTFORDRING

Digital Signage-løsningen er ikke veldig vanskelig å forstå; vanligvis består det av et skjermpanel og en mediaspiller med lagring. Hovedutfordringen er imidlertid å kunne kontrollere hvilket innhold, i hvilke intervaller, og når som skal vises. Når vi vurderer at en enkelt operatør kan være ansvarlig for tusenvis av skjermer plassert rundt det betydningsfulle området, ser vi at manuell opplasting ikke er et alternativ. For å ha en effektiv virksomhet, må operatøren av Digital Signage-infrastruktur kunne laste opp og kontrollere innhold i sanntid uten driftsstans.

TOPOLOGI

LØSNING

Som identifisert er pålitelig og praktisk tilkobling viktig for effektiv innholdsstyring på tvers av omfattende Digital Signage-infrastruktur. Mobilløsninger basert på 4G LTE er utbredt i denne brukssaken fordi de eliminerer flere utfordringer, for eksempel tempo i løsningen av distribusjonen, forskjellige tilkoblingsleverandøradministrasjon og avhengighet av tredjeparts kablet nettverksinfrastruktur, som ikke kan garantere 100% oppetid. Som definert i topologien ovenfor, er mediaspilleren ansvarlig for avspilling av markedsføringsinnhold, for eksempel bilder eller video, mens TRB140 er enheten som muliggjør ekstern opplasting og administrasjon av slikt innhold.TRB140 er en 4G LTE-aktivert gateway, som er perfekt for Digital Signage-løsninger fordi det er enkelt å distribuere og skalere på grunn av kompatibilitet med Teltonika Networks Remote Management System. Med en enkelt TRB140 kan brukeren administrere innhold på mediespilleren og endre parametrene og spillerens rekkefølge for innholdet.

FORDELER

  • Enkelt å administrere – med Teltonika Remote Management System kan systemadministratorer ha kontroll over tusenvis av forskjellige nettsteder med et enkelt brukergrensesnitt.
  • Rask til distribusjon – ingen grunn til å vente på kablet Internett-tilgangskontrakter og installasjoner.
  • Enkel å skalere – Teltonika TRB140 kompatibel med RMS som gjør det mulig å konfigurere en uendelig mengde enheter på få minutter.
  • Sikker – infrastruktur vil være sikker på grunn av avanserte sikkerhetsfunksjoner på TRB140, som VPN, IPsec, Firewall og Access Control.
  • Liten størrelse – TRB140 har imponerende lite fotavtrykk slik at det kan installeres selv i de mest kompakte og designbevisste skapene for digital skilting.

HVORFOR TELTONIKA?

TRB140 er en ny enhet fra Teltonika Networks, men den følger vår produktdesignfilosofi og er sikker, pålitelig og enkel å bruke. Den er liten, men kraftig, i stand til å gi mer enn tilstrekkelige hastigheter for å laste opp HD-innhold til Digital Signage-enheter. Enda bedre, den er kompatibel med Teltonika RMS, som gjør det mulig å administrere og overvåke alle Teltonika Networks-enheter enkelt og eksternt.

Anbefalt enhet TRB140

Liten og rask å distribuere industriell Ethernet til 4G LTE IoT gateway. Avansert VPN-funksjonalitet, sikkerhet og fjernstyringsfunksjoner gjør TRB140 til det beste alternativet for tilkobling til enkelt enheter.

Ethernet interface
LTE Cat 4 med hastigheter opp til 150 Mbps
Kompakt størrelse, enkel integrasjon
Støtter et stort spekter av spenning.
Teltonika Remote Management System-kompatibelt
RutOS - brukervennlig, sikkert og funksjonsrikt operativsystem
%d bloggere liker dette: