Ekstern administrasjon av telefon/tv/radio og kommunikasjons tårn

SAMMENDRAG

Ifølge GSMA er det mer enn 5,2 milliarder unike mobilabonnenter og mer enn 9 milliarder mobilforbindelser over hele verden. Dette nummeret inkluderer mobilabonnenter og vokser kontinuerlig etter hvert som verden går fremover mot digitalisering. Etter hvert som antall abonnenter og leverandører øker, øker også behovet for flere mobilbasestasjoner raskt.

UTFORDRING

Siden markedet er i vekst, er flere og flere basestasjoner installert i avsidesliggende områder. Det er ekstremt dyrt å kjøre strømkabler i hundrevis av kilometer for å drive opp tårninfrastrukturen. På grunn av dette faktum, basestasjoner og andre området komponenter er vanligvis drevet av kombinasjonen av dieselgeneratorer og UPS – avbruddsfri strømforsyningssystemer. Videre er disse tårnsystemene selvforsynte, dyre og fjernstyrte; De inkluderer CCTV-kameraer for sikkerhet, tilgangskontrollbarrierer og separate kontrollersystemer for områdebehandling. Alle disse løsningskomponentene må kontrolleres og overvåkes. På grunn av den avsidesliggende naturen til slike nettsteder, har de i svært sjeldne tilfeller kabel-Internett-tilkobling tilgjengelig. Siden det er anslått at det er mer enn 6,5 millioner basestasjoner over hele verden, er den eneste fornuftige måten å overvåke og kontrollere alle sine infrastrukturområder å gjøre det – eksternt. Utfordringen her er klar – å gi sikker og pålitelig tilgang til Internett uten kabelinfrastruktur tilgjengelig.

TOPOLOGI

LØSNING

Den cellulære basestasjonstårnområdet er en kompleks infrastrukturløsning siden den inneholder ulike elementer, som nevnt ovenfor. De fleste av disse delene er imidlertid koblet direkte til tårnkontrolleren (også kalt site manager), som i fellesskap overvåker og gjør det mulig å kontrollere alt ved hjelp av en enkelt plattform. Disse tårnområdet kontrollere må være koblet til Internett. Partnerne våre bruker RUTX11 for å sikre en sikker og pålitelig tilkobling, som gir tårnområdekontrolleren koblet til Internett ved hjelp av 4G LTE. Dessuten har RUTX11 Dual-SIM-funksjonalitet med auto-failover, noe som øker løsningens pålitelighet. Bruk av RUTX11 gir mulighet til å få ekstern tilgang til kontrolleren og administrere et stort antall nettsteder fra et sentralt administrasjonssenter. Denne profesjonelle mobilruteren er også utstyrt med Gigabit Ethernet og Wi-Fi, som gjør det mulig å koble til flere komponenter som CCTV-kameraer eller tilgangskontrollbarrierer. Videre må alle vedlikeholdsselskaper ha varsler og varsler hvis noe skjer med systemet. I dette tilfellet styres hele systemet eksternt via programvare for administrasjon av nettsted, og ruteren vår – RUTX11 – styres og styres via RMS – Remote Management System. RMS sikrer at RUTX11 får alle de nyeste fastvareoppdateringene og kan gi verdifulle varsler og bruksrapporter.

FORDELER

  • Pålitelighet – rutx11-kortet vårt har to SIM-kortspor, noe som betyr at du kan bruke to forskjellige operatører for å få best mulig pålitelighet for Internett-tilkobling.
  • Trådløse grensesnitt – RUTX11 har 2,4 og 5 GHz Wi-Fi inkludert, noe som gjør det mulig for integratorer å gi internett til ulike enheter uten ekstra kabling.
  • Fjernkontroll – vårt produkt kan fungere som en inngangsport mellom kontrolleren og programvaresystemet for kontroll og administrasjon.
  • Ekstern konfigurasjon – å ha tusenvis av nettsteder kan være et mareritt; Men med RMS er det mulig å konfigurere alle Teltonika-rutere eksternt på en gang!

HVORFOR TELTONIKA?

RUTX11 er den mest avanserte industrielle mobilruteren av Teltonika Networks, og den følger vår produktdesignfilosofi for å være sikker, pålitelig og enkel å bruke. Den er kraftig, men enkel å distribuere og er i stand til å gi høye mobildatahastigheter for flere infrastrukturkomponenter for tårnområdet. Enda bedre, det er kompatibelt med Teltonika RMS, som gjør det mulig å administrere og overvåke alle Teltonika Networks enheter enkelt og eksternt.

Anbefalt enhet RUTX11

Mest kraftfulle og funksjonsrike enheter innen Teltonika Networking-produktene. Utstyrt med dobbel-SIM, 4xGigabit Ethernet-porter, Dual-Band AC WiFi, Bluetooth LE og USB-grensesnitt. RUTX11 kommer med all RutOS programvare og sikkerhetsfunksjoner. Denne enheten er perfekt for avanserte industri- og bedriftsapplikasjoner.

LTE Cat 6 med hastigheter opp til 300 Mbps
Wave-2 802.11ac Dual Band WiFi med hastigheter opp til 867 Mbps
Dual-SIM med auto Failover, Backup WAN og andre SW-funksjoner
Gigabit Ethernet med hastigheter opptil 1000 Mbps
Teltonika Remote Management System-kompatibelt
RutOS - brukervennlig, sikkert og funksjonsrikt operativsystem
%d bloggere liker dette: