Elbil ladestasjon kontroll – CIRCONTROL

FORRETNINGS UTFORDRING

Ettersom det globale antallet elektriske kjøretøyer (EV) forventes å øke til 2 millioner nye kjøretøyer i 2019, blir infrastruktur for lading av infrastruktur mer og mer avgjørende i den globale skiftingen mot en mer miljømessig bærekraftig fremtid. Circontrol eMobility-løsninger finnes i 52 land med 30.000 ladepunkter og 400 000 parkeringsplasser som administreres med COSMOS og CirPark-systemer. Tjeneste er ekstremt viktig for selskapet og dets kunder, derfor er kvalifisert ettersalgstjeneste og en kontinuerlig opplæring for Circontrol-partnere i selskapets DNA. For å oppfylle høye påliteligheter og kostnadseffektive administrasjonskrav fra EV-ladeaktørene, vendte imidlertid Circontrol seg til Teltonika for å hjelpe til med å tilby sikker og funksjonell kommunikasjonsmaskinvare for oppgaven.

PARTNER

Circontrol er et selskap stiftet i 1997 med hovedkontor i Viladecavalls (Barcelona). Separert i to divisjoner: Parkering og eMobilitet, designer og produserer Circontrol smarte globale løsninger for effektiv parkering og et bredt spekter av EV-ladeprodukter som dekker alle behov i markedet, inkludert innenlandsk ladning, langsom lading (AC) og hurtiglading (DC). Circontrol er et globalt fokusert selskap med 80% av salget gjort utenfor Spania.

TOPOLOGI

LØSNING

Circontrols DC hurtigladestasjon er en kompleks og omfattende maskinvare- og programvareløsning koblet til Circontrols avanserte “COSMOS” skybaserte plattform. Den brukes til å samle og lagre data fra et spesifikt sett med EV-ladere for overvåking og rapportering. I tillegg tillater det operatører å adressere forskjellige handlinger, for eksempel å abonnere og avslutte abonnenter, og administrere tillatelser og profiler etter behov. EV-ladelogg er også inkludert med et mål å redusere feiloppløsningen, og få rask diagnose hvis noen lader ikke fungerer som den skal. Teltonika RUT240 er et viktig mellomledd mellom EV-lader, plattform og operatør for å sikre at Circontrols EV-ladere alltid fungerer til sitt fulle potensiale. Ruteren gir stabil og sikker forbindelse via LTE til Circontrols plattformer. I tillegg gir WiFi-hotspot-funksjonalitet enkel inspeksjon på stedet og styring av foretrukne innstillinger.

HVORFOR TELTONIKA?

Funksjonalitet, størrelse og pålitelighet var hovedfaktorene i valg av kommunikasjonsmaskinvare for Circontrol. Teltonikas RUT240 klarte å imøtekomme alle krav fra klienten og senke tid til marked og implementeringskostnader. Ytterligere WiFi-tilgangspunkt og hotspot-funksjoner var svært ønsket for å gjøre det mulig for operatører på stedet til raskt og enkelt å inspisere og administrere foretrukne innstillinger for EV-ladere.

Anbefalt enhet RUT240

Kompakt, men kraftig 4G / LTE & WiFi mobilruter med Ethernet og I / O. Flott for rask distribusjon i oppdragskritiske IoT-applikasjoner der avanserte nettverks-, VPN- og sikkerhetsfunksjoner er nødvendig.

LTE Cat 4 med hastigheter opp til 150 Mbps
Automatisk bytte til tilgjengelig sikkerhetskopieringstilkobling
Trådløst tilgangspunkt med Hotspot-funksjonalitet
Kompakt størrelse, enkel integrasjon
Digital inngang / utgang for fjernovervåking og kontroll
Teltonika Remote Management System-kompatibelt
%d bloggere liker dette: