Heis-tilkobling

SAMMENDRAG

I dag ser vi massiv vekst i byutviklingen. Nye kjøpesentre, skyskrapere, sykehus, kontorer er bygget over hele verden. Alle disse bygningene har mange ting til felles, men det viktigste er en heis. Ifølge Statista oversteg størrelsen på heismarkedet i 2018 90 milliarder USD, og det er prognoser for at markedet vil vokse opp til 135 milliarder USD innen 2026. Dette betyr at hver dag må mange heiser installeres og vedlikeholdes.

UTFORDRING

Når en produsent bygger en heis, slutter løsningen ikke på dette tidspunktet. Andre spesialiserte bedrifter tar seg av installasjon og drift, og det er avgjørende å vedlikeholde disse heisene. Mange land- eller bymyndigheter har retningslinjer for at hvis noen ble sittende fast i en heis, har opprettholderselskapet bare 1 time på å fikse heisen og frigjøre folket. Så vedlikeholdet må være tilgjengelig 24/7. Dette betyr at de viktigste funksjonene i dette markedet er pålitelighet, sikkerhet og fjernkontroll og overvåking av hele systemet, som inkluderer: heis, nødtelefon, røykvarslere, IP-kameraer og kontrollskjermer. De fleste av disse delene krever pålitelig og sikker Internett-tilkobling levert av en mobilruter som fungerer som en gateway mellom kontrollsenteret hele systemet.

TOPOLOGI

LØSNING

Topologien viser hovedkomponentene i hele løsningen. Nødtelefon, kontrollskjermer, røykdeteksjonssystemer, IP-kameraer brukes for å sikre at selskapet som opererer heisen, kan løse det så snart som mulig. Alle vedlikeholdsselskaper investerer i sikkerhetssystemer og pålitelighet for å optimalisere sin virksomhet og redusere det potensielle behovet for fysisk vedlikehold som reiser til alle steder der de har heiser utplassert. Siden hele løsningen er utsatt for en risiko for feil, må det være en pålitelig måte å gi en stabil og sikker Internett-tilkobling. Våre partnere kobler alle deler av en slik heisløsning til vår RUTX09 industrielle mobilruter. Den er utstyrt med 4G LTE Cat6 og 2 SIM-kortspor, noe som sikrer ekstra tilkoblingspålitelighet gjennom failover-funksjonen. Den har også fire gigabit Ethernet-grensesnitt – tilstrekkelig til å koble til alle løsningskomponenter. Videre kjører det vårt RutOS-operativsystem designet med en rekke sikkerhetstjenester som flere VPN-er, brannmurer, DDOS-angrepsforebyggende funksjoner og mer. Hele løsningen kan enkelt styres og overvåkes eksternt ved hjelp av vårt programvaresystem RMS – Remote Management System. Som er fullt kompatibel med alle våre rutere og gatewayer.

FORDELER

  • Internett failover – mulighet til å bruke to forskjellige operatør SIM-kort for Internett backup og failover.
  • Sikkerhet – våre produkter har blitt testet og validert av den mest fremtredende ISP over hele verden.
  • Enkel å bruke – RUTX09 drives av vår RutOS, som har et svært vennlig brukergrensesnitt – enkel å bruke og forstå.
  • Varsler og varsler – hvis det oppstår en feil, kan du være sikker på at ved hjelp av RMS får du varsler og varsler så snart som mulig, noe som sparer tid og kostnader.

HVORFOR TELTONIKA?

RUTX09 er et av våre nyeste produkter, som inkluderer fire Gigabit Ethernet-grensesnitt og Dual SIM-tilkobling. Det følger samme produktdesignfilosofi, hvor viktige funksjoner er pålitelighet, sikkerhet og brukervennlighet. Som alle våre gatewayer og rutere er RUTX09 fullt kompatibel med RMS, noe som gir en mulighet til å kontrollere og overvåke hele løsningen eksternt.

Anbefalt enhet RUTX09

Neste generasjon LTE-A CAT6 mobil IoT-ruter med Dual-SIM, Carrier Aggregation og Gigabit Ethernet-grensesnitt. Et robust og kraftig valg med VPN, brannmur og rikelig med prosessorkraft for tilpassede applikasjoner på OpenWrt-baserte RutOS-systemet.

LTE Cat 6 med hastigheter opp til 300 Mbps
Gigabit Ethernet med hastigheter opptil 1000 Mbps
Dual-SIM med auto Failover, Backup WAN og andre SW-funksjoner
Teltonika Remote Management System-kompatibelt
Flere sikre VPN-tjenester
RutOS - brukervennlig, sikkert og funksjonsrikt operativsystem
%d bloggere liker dette: