Intelligent trafikk styringssystem

SAMMENDRAG

I følge anslagene fra FN vil verdensbefolkningen nå 9,8 milliarder innen 2050. Videre er det forventet at kontinuerlig masse-urbanisering vil resultere i at 50% av verdens befolkning bor i byer. Bortsett fra mange byplanleggingsmessige, sosiale og økonomiske utfordringer, vil disse to faktorene bidra til økte problemer med lunger. Nyere undersøkelser tyder på at den gjennomsnittlige amerikaneren bruker rundt 19 dager per år fast i trafikken. Ikke mange vurderer at uten avanserte, sentralt kontrollerte intelligente trafikksystemer, ville dette tallet være langt høyere.

UTFORDRING

Pendlere innser sjelden at alle komponentene som kontrollerer og dirigerer trafikk ikke bare er sammenkoblet, men også administrert sentralt av store team av ingeniører støttet av avanserte programvareløsninger. Sammen overvåker disse systemene trafikkbelastning, skifter trafikklysintervaller eller åpner flere baner, informerer om overbelastning eller ulykke fremover. Alt dette ville ikke være mulig hvis enkeltkomponenter i trafikksystemet ikke var koblet til sentralt styringssenter via Internett. Vanligvis er utstyr, som trafikklys, LED-signaliseringsskjermer, høydekameraer, CCTV-kameraer koblet til kontrollkapslinger. Slike kabinetter har avansert ruteutstyr koblet til primære internettkilder som fiber eller DSL. Kabelinternett kan imidlertid ikke gi 100% oppetid, og når tilkoblingen er avbrutt, vil en stor mengde intelligent transportutstyr gå offline. Uten det tilsynelatende problemet med å miste kontrollen over en betydelig del av trafikkinfrastrukturen, er det en ekstra utgave av kostnadene for vedlikehold av nettverk. Uten noen sikkerhetskopieringsløsninger for tilkobling, har trafikkoperatører ikke noe valg fremfor tidspunktet for vedlikehold av nettverket. De må iverksette øyeblikkelige reparasjoner for å gjenopprette service og uten evne til å planlegge og planlegge slike aktiviteter kan vedlikeholdskostnader skyte opp.

TOPOLOGI

LØSNING

Globalt befinner intelligente trafikksystemer seg i forskjellige utviklingsstadier, men integratorer og myndigheter rundt om i verden har erkjent at en enkelt kilde for Internett-tilkobling ikke er pålitelig på grunn av høye vedlikeholdskostnader og ufullkommen tilgjengelighet. RUTX09 mobilruter med LTE Cat 6 og Dual SIM-funksjonalitet er perfekt for å gi sikkerhetskopiering av mobiltilkobling for intelligent trafikkinfrastruktur fordi den er sikker, pålitelig og enkel å bruke. Dessuten har LTE Cat 6-teknologien transportøraggregeringsfunksjonalitet som sikrer at ressursene til mobile GSM-operatører brukes effektivt. Operatører er motivert for å tilby mer attraktive datatjenesteplaner for store prosjekter som er kompatible med transportør-aggregeringsteknologi, og Dual SIM-funksjonalitet sikrer at selv om en operatørtjeneste blir avbrutt, vil RUTX09 bytte til overflødig operatørtjeneste for å gi uavbrutt tilkobling.

FORDELER

  • Skalerbarhet – Tilkoblingsprosjekter for intelligente trafikksystemer krever store mengder rutere. RUTX09 er kompatibel med Teltonika RMS, som lar integratorer konfigurere uendelig mengde enheter eksternt og umiddelbart.
  • Kostnadseffektivitet – Det er rimeligere å installere mobilruter for redundans for Internett-tilkobling, i stedet for å stole på én tilkoblingskilde og utføre reaktivt vedlikehold når du mister tjenesten.
  • Brukervennlighet – Med RUTX09 og RMS kan systemoperatører ha kontroll over nettverksinfrastrukturen fra et enkelt kontrollsted selv uten offentlig IP! Det er mulig å overvåke og kontrollere utstyr som ligger tusenvis av miles unna uten lokal tilstedeværelse.

HVORFOR TELTONIKA?

Teltonika RUTX09 er et utmerket alternativ for å gi mobil backup-tilkobling fordi den er sikker, pålitelig og enkel å bruke. Sammen med Teltonika Remote Management System blir det en robust nettverksløsning som kan styres med en minimal mengde ressurser fra hvor som helst i verden. X09 er resultatet av mange års FoU og er fullt utviklet og produsert av Teltonika, derfor kan du stole på påliteligheten selv i de mest komplekse tilkoblingsprosjekter som intelligente trafikksystemer.

Anbefalt enhet RUTX09

Neste generasjon LTE-A CAT6 mobil IoT-ruter med Dual-SIM, Carrier Aggregation og Gigabit Ethernet-grensesnitt. Et robust og kraftig valg med VPN, brannmur og rikelig med prosessorkraft for tilpassede applikasjoner på OpenWrt-baserte RutOS-systemet.

LTE Cat 6 med hastigheter opp til 300 Mbps
Gigabit Ethernet med hastigheter opptil 1000 Mbps
Dual-SIM med auto Failover, Backup WAN og andre SW-funksjoner
Teltonika Remote Management System-kompatibelt
Flere sikre VPN-tjenester
RutOS - brukervennlig, sikkert og funksjonsrikt operativsystem
%d bloggere liker dette: