Live streaming av religiøse tjenester

SAMMENDRAG

For mange mennesker over hele verden spiller religion en viktig rolle i deres daglige liv og identiteter. Det er også ofte ansett som bestående av måten folk håndterer ultimate bekymringer om deres liv og deres skjebne. Religion er svært viktig i lokalsamfunnet, fordi folk kan samhandle direkte med lokal religionsleder og ha en sterkere realitet mellom mennesker som bor i det samfunnet.

UTFORDRING

I mange land rundt om i verden lever folk under karanteneforhold. Derfor er alle religiøse hus stengt, og folk kan ikke samle og sosialisere i lokalsamfunnet. Nå, når tro er viktigere enn noensinne, sliter mange religiøse mennesker med å takle og forlate sine vaner med å møte familier, venner og likesinnede mennesker i bønnens hus. Teknologi kan imidlertid hjelpe i denne situasjonen ved å bygge virtuelle broer mellom prester eller pastorer og deres lokale kirkesamfunn. Videokameraer, enkle bærbare datamaskiner er lett tilgjengelige; Men for å transportere religiøs erfaring inn i det virtuelle riket og alles hjem – mangler en viktig komponent – pålitelig og enkel å distribuere tilkobling til Internett.

TOPOLOGI

LØSNING

Som presentert i topologien, fokuserer løsningen på live video streaming av hellig messe i kirkene. Løsningen består av utstyr som krever minimal menneskelig interaksjon: et kamera, en HDMI til USB-tilknytningsenhet, en bærbar PC og en av våre RUTX09 profesjonelle mobilrutere. De fleste DSLR-kameraer kan tilby utmerket videokvalitet. De er imidlertid ikke designet for å fungere som en live streaming-enhet. Med HDMI til USB-tilknytningsenhet gjenkjenner den bærbare datamaskinen kameraet som det ville vært et webkamera – slik at selv 4K-kvalitetsstrømmer. RUTX09 ble valgt for denne løsningen på grunn av en svært kraftig 4G LTE CAT 6 mobilmodul, som kan gi pålitelig tilkobling med hastighet på opptil 300 Mbps. Dessuten har du frihet til å montere ruteren der beste mobilsignal er tilgjengelig og koble til den bærbare datamaskinen ved hjelp av Dual Band WiFi. Dual SIM-funksjonalitet med Auto Failover gjør det mulig å utnytte tilkoblingen mellom to mobiloperatører for å holde live stream i tilfelle signalfall. Like viktig i denne løsningen er å gjøre det plug and play, med RUTX09 sammen med vår Remote Management System (RMS), er det mulig å konfigurere ruteren eller flere rutere eksternt og bare sende dem våre til forskjellige steder. Selv personer med ingen eller lite teknisk kunnskap vil ikke ha noe problem med å aktivere mobilnettet med RUTX09.

FORDELER

  • Ytelse – RUTX09 med LTE CAT 6-mobilmodul gir hastigheter på opptil 300 Mbps.
  • Funksjonalitet – 2 SIM-kortspor, gir fleksibilitet til å velge mellom ulike mobiloperatører på forskjellige områder.
  • Live Video Streaming – minimaliserer den sosiale distancing og gjør det mulig å få kontakt med lokale religionsledere.
  • Enkel administrasjon – Remote Management System gjør det mulig å effektivt laste opp FW eller endre innstillinger i en enkeltvinduskonfigurasjon selv for en stor flåte av rutere.

HVORFOR TELTONIKA?

RUTX09 robust ruter tilbyr en høy båndbredde på opptil 300 Mbps, med 2 SIM-kortspor. Den er kraftig, men likevel enkel å distribuere og er i stand til å gi høye mobildatahastigheter. Ruteren er kompatibel med Teltonika RMS, som lar deg administrere og overvåke alle Teltonika Networks-enheter enkelt og eksternt.

Anbefalt enhet RUTX09

Neste generasjons MOBILE IoT-ruter for mobilnettet LTE-A CAT6 med Dual-SIM-, Carrier Aggregation- og Gigabit Ethernet-grensesnitt. Et robust og kraftig valg med VPN, brannmur og rikelig med prosessorkraft for tilpassede applikasjoner på OpenWrt-baserte RutOS-systemet.

LTE Cat 6 med hastigheter på opptil 300 Mbps
Gigabit Ethernet med hastigheter på opptil 1000 Mbps
Dual-SIM med auto Failover, Backup WAN og andre SW-funksjoner
Teltonika Remote Management System kompatibelt
Flere sikre VPN-tjenester
RutOS - Enkelt å bruke, sikker og har et OpenWrt-basert operativsystem
%d bloggere liker dette: