LTE Aktivert foto utskrifts tjenester

FORRETNINGS UTFORDRING

Forbrukeratferden endrer seg. Økningen av netthandel, økt urbanisering og det totale levetempo endrer måten vi anskaffer daglige tjenester og mottar bestilte varer. Fotografibransjen har opplevd enda større endringer i løpet av de siste tiårene. Å gå fra analog til digital har påvirket hele bransjen og måten forbrukere skaffer seg fysiske fotoutskrifter. CEWE – en ledende fototjeneste levert fra Tyskland har distribuert mer enn 4000 selvbetjente fototerminaler, som leverer tjenester til kundene hele døgnet, slik at de kan skrive ut bilder fra smarttelefoner, online kontoer og lagringsmedier. Alt dette ville ikke være mulig uten en sikker og pålitelig forbindelse til Internett, og CEWE har valgt Teltonika Networks-rutere for å fullføre denne oppgaven.

PARTNER

Capestone BV er en ledende spesialist og verdiskapende distributør som tilbyr mobil- og trådløse løsninger for bedriftsmarkedet sammen med 1. og 2. linjes teknisk support og valgfrie tjenester som M2M-dataplaner. Capestone, med base i Nederland, er en av de ledende Teltonika Networks-distributørene som støtter virksomheter og prosjekter i hele Europa.

CEWE is a leading photo service and commercial online printing provider originating from Germany. The company has a clear focus on bringing technology and innovation benefits to the photo industry, and amongst many different business areas have implemented over 4000 self-service photo printing terminals to bring better customer experience to their retail clients.

TOPOLOGI

LØSNING

Som presentert i topologien ovenfor, består løsningen av en kompleks selvbetjent fototerminalmaskin utviklet av CEWE. Den inneholder skjerm for valg av bilde, elektronisk betalingsmodul, muligheten til å lese fysiske lagringsmedier, for eksempel minnekort og USB-stasjoner. Dessuten kan forbrukere koble seg til maskinen og skrive ut bilder fra smarttelefonene sine. RUT240 ble valgt på grunn av liten formfaktor og ekstrem 4G LTE cellulær tilkoblingsmotstand med ekstra viktige sikkerhetsfunksjoner.

FORDELER

  • Fjerntilkoblingen levert av RUT240 gir mulighet for sporing av blekk og papir og planlegge optimal service.
  • Den mobile tilkoblingen gjør det mulig for brukere å skrive ut ikke bare fra fysisk datalagring, men også fra sosiale medier eller e-postkontoer.
  • Teltonika RMS brukes til å automatisere firmwareoppdateringer for RUT240 og enkelt overvåke og administrere både ruteren og kameraet – selv uten offentlig IP!

HVORFOR TELTONIKA?

CEWE har valgt Teltonika RUT240 på grunn av sin sikre og pålitelige mobiltilkobling og enkle administrasjon med Teltonika Remote Management System. Ved å installere mobilrutere i stedet for å søke etter kablede tilkoblinger, gjorde CEWE det mulig å distribuere store mengder selvbetjente fototerminaler raskt og enkelt, fordi de ikke trengte å stole på og forhandle om tilkoblingskontrakter med flere ISP-er. Til slutt var Teltonika RUT240 med RMS det mest verdifulle valget på grunn av enkel styring, skalerbarhet og industrielle sikkerhetsfunksjoner.

Anbefalt enhet RUT240

Kompakt, men kraftig 4G / LTE & WiFi mobilruter med Ethernet og I / O. Flott for rask distribusjon i oppdragskritiske IoT-applikasjoner der avanserte nettverks-, VPN- og sikkerhetsfunksjoner er nødvendig.

LTE Cat 4 med hastigheter opp til 150 Mbps
Automatisk bytte til tilgjengelig sikkerhetskopieringstilkobling
Trådløst tilgangspunkt med Hotspot-funksjonalitet
Kompakt størrelse, enkel integrasjon
Digital inngang / utgang for fjernovervåking og kontroll
Teltonika Remote Management System-kompatibelt
%d bloggere liker dette: