Nødnettverkstikobling for sykehus

SAMMENDRAG

Tilgang til omfattende helsetjenester av høy kvalitet er avgjørende for å fremme og vedlikeholde helse, forebygge og håndtere sykdommer, redusere unødvendig funksjonshemming og tidlig død, og oppnå helserettferdighet for alle mennesker over hele verden. Sykehus er ryggraden i alle helsetjenester. De trenger å tilby kvalitetstjenester fordi livene til folk er avhengige av det.

UTFORDRING

Sykehusene er utstyrt med et stort utvalg av utstyr. Dette inkluderer enkle håndholdte enheter, ulike testløsninger og til og med high-end teknologi medisinsk utstyr som PET / CT skannere, MR-maskiner, eller lungeventilatorer. For at sykehuspersonalet skal kunne gjøre arbeidet effektivt, må alle teknologiløsninger kobles til ett sømløst system. Dette er avgjørende for at legene skal kunne få tilgang til og utveksle informasjon som laboratorietestresultater, oppdatere pasientprofiler og planlegge ulike prosedyrer. Mens forskjellige leger jobber med forskjellig utstyr, trenger de alle at sykehuskommunikasjon ville være så rask som mulig og uten nedetid. Dessuten sliter sykehusene rundt om i verden som arbeider med den ekstreme pandemien til Covid-19, å holde nettverkene sine sikre på grunn av økte hackeraktiviteter. Cyberangrep truer ikke bare pasientenes liv, men også den bredere kampen mot koronaviruset. Hovedutfordringen her er å sikre rask, pålitelig og sikker tilkobling.

TOPOLOGI

LØSNING

For tiden er Internett-leverandører overveldet av trafikken fordi nesten alle er hjemme på grunn av karantene og forbruker betydelige mengder internett. Som presentert i topologien nedenfor, er den beste løsningen for sykehusene eller IT-selskapene som tilbyr tjenester for dem å oppgradere eksisterende nettverksinfrastruktur med mobilrutere. På denne måten kan det separate mobilnettet etableres med strenge sikkerhetsinnstillinger på plass og brukes utelukkende til medisinsk utstyrskommunikasjon. Som mobilrutere gir Internett-tilkobling levert av mobiloperatøren, kan det ordnes at operatøren vil prioritere sykehustrafikk med bestemte APN-verdier for å bidra til å håndtere pandemiresponsen. Enda viktigere, mobilbaserte nettverk kan etableres med minimal tid som kreves – et stort antall rutere kan forhåndskonfigureres utenfor området og distribueres, og skape et enhetlig, sikkert trådløst nettverk. Profesjonell mobilruter RUTX11 med 4G LTE CAT 6 mobile funksjoner er det ideelle valget for denne løsningen. Den gir pålitelig tilkobling med hastigheter på opptil 300 Mbps og Dual-Band Wi-Fi. Dual SIM-funksjonalitet med Auto Failover legger til ekstra løsningspålitelighet, og utnytter tilkoblingskvaliteten til to separate mobiloperatører. Sikkerhet er en av de viktigste prioriteringene på Teltonika Networks. Alle våre rutere er utstyrt med flere VPN-alternativer og brannmur for sikkerhet. Og til slutt er RUTX11 kompatibel med Teltonika Remote Management System, som tillater ekstern oppsett, konfigurasjon og administrasjon.

FORDELER

  • Ytelse – RUTX11 med LTE CAT 6-mobilmodul gir hastigheter på opptil 300 Mbps.
  • Pålitelighet for tilkobling – Mobilrutere gir ekstra uavhengig tilkobling til infrastruktur for medisinsk nettverk.
  • Sikkerhet – Enheter og programvare av Teltonika Networks oppfyller høysikkerhetsstandarder og tilbyr avanserte konfigurasjonsscenarier for å beskytte mot cybersikkerhetstrusler.
  • Enkelt oppsett av ruteren minimerer tiden som brukes på nettstedet.
  • Ekstern administrasjon – Remote Management System (RMS) gjør det mulig å nå enheter bak ruteren og administrere hele flåten av enheter fra første oppsett til periodisk vedlikehold.

HVORFOR TELTONIKA?

Hundrevis av løsninger og ulike typer bedrifter støttes av Teltonika Networks-enheter, fra detaljhandelsmarkeder til militære prosjekter. RUTX11-ruter med topp sikkerhetsfunksjoner og med høy båndbreddegjennomstrømning gjør det mulig for IT-operatører og sykehus å distribuere et ekstra uavhengig tilkoblingslag til nettverksinfrastrukturen til sykehuset.

Anbefalt enhet RUTX11

Mest kraftfulle og funksjonsrike enheter innen Teltonika Networking-produktene. Utstyrt med dobbel-SIM, 4xGigabit Ethernet-porter, Dual-Band AC WiFi, Bluetooth LE og USB-grensesnitt. RUTX11 kommer med all RutOS programvare og sikkerhetsfunksjoner. Denne enheten er perfekt for avanserte industri- og bedriftsapplikasjoner.

LTE Cat 6 med hastigheter opp til 300 Mbps
Wave-2 802.11ac Dual Band WiFi med hastigheter opp til 867 Mbps
Dual-SIM med auto Failover, Backup WAN og andre SW-funksjoner
Gigabit Ethernet med hastigheter opptil 1000 Mbps
Teltonika Remote Management System-kompatibelt
RutOS - brukervennlig, sikkert og funksjonsrikt operativsystem
%d bloggere liker dette: