Offentlig overvåking og informasjonssystemer

SAMMENDRAG

Fra Israel til Sør-Korea til Kina bruker regjeringer rundt om i verden teknologi for å spore Coronavirus (COVID-19) utbrudd når de løper for å dempe spredningen. Teknologier og overvåkingssystemer spiller en integrert, økende og utviklende rolle i en slik situasjon i dag. For land som har iverksatt strenge karantenetiltak, er det viktig å overvåke og informere publikum. Alt dette må imidlertid gjøres med så lite menneskelig interaksjon som mulig.

UTFORDRING

Overvåkningssystemer er allerede installert i de fleste større byer, men vanligvis er hovedfokuset deres på trafikk, veier og omkringliggende bygninger. De er sjelden installert i store parker eller i avsidesliggende områder. Det er utfordrende å installere overvåkningssystemer raskt i parker, torg eller andre områder der økt befolkningstetthet kan være farlig. Selv om situasjonen er ekstrem på grunn av Coronavirus-utbruddet, er det avgjørende å minimere tiden for distribusjon av slike systemer. Dessuten kjemper bystyre for å håndheve karantene og mangler personell for å gjøre det. Dessverre holder ikke all offentlighet seg til strenge karantene- og sosiale distanseringsanbefalinger. I lys av denne situasjonen er behovet for å informere publikum uten kontakt like viktig som å overvåke den. Våre samarbeidspartnere som begynte å gjennomføre slike midlertidige overvåknings- og informasjonsløsninger, står overfor en stor utfordring – hvordan du raskt får tilgang til sikker og pålitelig internettforbindelse på steder der kabelforbindelsen bare ikke er lett tilgjengelig.

TOPOLOGI

LØSNING

Som presentert i topologien ovenfor, består løsningen av et CCTV-kamera og en IP-høyttaler. De er koblet til RUTX09 profesjonelle mobilruter som er utstyrt med 4G LTE CAT6. Mobilteknologi spiller en sentral rolle i å sikre oppdragskritisk tilkobling, da myndigheter kan få levende opptak fra parker og andre offentlige områder, der flere mennesker samles og leverer direkte kommunikasjon via en høyttaler. Denne løsningen kan installeres veldig raskt i avsidesliggende områder eller områder der kablet internettforbindelse ikke er tilgjengelig, og den kan være i drift i løpet av få timer. RUTX09 er et hardført apparat, som tåler forskjellige værforhold. Den støtter også mange former for nettverksredundans gjennom dual SIM failover. LTE CAT6-modulen gir hastigheter opp til 300 Mbps, noe som kan muliggjøre en bedre kvalitet på CCTV-opptakene til personellet som jobber i de offentlige overvåkningssentrene. I tillegg er denne ruteren kompatibel med Teltonika Remote Management System, som tillater ekstern konfigurering, konfigurasjon og administrasjon.

FORDELER

  • Rask å distribuere – ingen grunn til å vente på distribusjon av kablet internett, løsningen kan forhånds konfigureres før installasjon på stedet.
  • Pålitelig tilkobling – Dual SIM-funksjonalitet gjør oppdragskritisk tilkobling i fjerne områder.
  • Live-tilkobling – direkte overføring av veibeskrivelser for personer eller innspilte kunngjøringer.
  • Enkel å administrere – med Teltonika Remote Management System kan systemadministratorer ha kontroll over ekstern infrastruktur med et praktisk, brukervennlig grensesnitt.
  • Sikre – data vil være trygge på grunn av avanserte sikkerhetsfunksjoner på RUTX09, som VPN, IPsec, Firewall og Access Control.

HVORFOR TELTONIKA?

RUTX09 kraftig ruter som har høy båndbredde opp til 300 Mbps, med 2 SIM-kortspor. Den er kraftig, men enkel å distribuere og er i stand til å gi høye datahastigheter for flere CCTV 1080p30 videostrømmer og tilkoblet IP-høyttaler gir kommunikasjon til publikum. Ruteren er kompatibel med Teltonika RMS, som lar deg administrere og overvåke alle Teltonika Networks-enheter enkelt og eksternt.

Anbefalt enhet RUTX09

Neste generasjon LTE-A CAT6 mobil IoT-ruter med Dual-SIM, Carrier Aggregation og Gigabit Ethernet-grensesnitt. Et robust og kraftig valg med VPN, brannmur og rikelig med prosessorkraft for tilpassede applikasjoner på OpenWrt-baserte RutOS-systemet.

LTE Cat 6 med hastigheter opp til 300 Mbps
Gigabit Ethernet med hastigheter opptil 1000 Mbps
Dual-SIM med auto Failover, Backup WAN og andre SW-funksjoner
Teltonika Remote Management System-kompatibelt
Flere sikre VPN-tjenester
RutOS - brukervennlig, sikkert og funksjonsrikt operativsystem
%d bloggere liker dette: