Offentlig Transportforbindelse

SAMMENDRAG

De fleste busspassasjerer i dag nyter høyhastighets offentlig WiFi, betaler for billetter på nettet og sporer ankomsttid på busser ved hjelp av smarttelefonen. Videre kan de fleste brukere av kollektivtransport ikke forestille seg turene sine uten å se relevant informasjon på bussmonterte digitale signageskjermer så vel som uten at sikkerhetskameraer sikrer deres sikkerhet. Alt dette ville ikke være mulig uten avansert kommunikasjonsmaskinvare som kobler mennesker, utstyr og skytjenester til ett sømløst system.

UTFORDRING

For å følge med i konkurrenter og passasjerers behov søker busselskapene etter pålitelige, lett distribuerbare og kostnadseffektive løsninger for å sikre offentlig Wi-Fi, styrke elektroniske betalingssystemer, CCTV-kameraer og digitale signageskjermer. Alle komponentene i en slik løsning ville ikke være mulig uten pålitelig internettkilde og avansert kommunikasjonsmaskinvare.

TOPOLOGI

LØSNING

RUT955 av Teltonika er en enkelt enhet som er i stand til å håndtere de fleste utfordringer om tilkobling ombord med letthet. Det er foretrukket blant våre partnere innen transportfelt på grunn av pålitelig tilkobling og er i stand til å tilby ved hjelp av automatisk svitsjing av doble SIM-er, stort antall fysiske grensesnitt og E-merkesertifisering som sikrer full overensstemmelse med antall viktige krav når du monterer tilleggsenheter i ettermarkedede biler.

FORDELER

  • Gi nøyaktige stedssporingstjenester ved hjelp av innebygd GNSS-modul.
  • Koble til minst syv 1080p30 CCTV IP-sikkerhetskameraer på grunn av robuste og pålitelige Cat4 LTE.
  • Gi sikker passasjerhotspot med reklame og destinasjonsside for enkel og administrert surfing.
  • Gi digitale signageskjermer over bilen for informasjons- og annonseringstjenester.
  • Gi tilkobling til eksisterende eller nye billettterminaler via Ethernet eller Serial for å sikre kortbetalinger eller samle og laste opp billettstatistikk til operatørens plattform.
  • I tillegg kan I / O-elementer som Panic Buttons installeres på tvers av bussen for å gi enda mer kontroll til bussoperatørene.

HVORFOR TELTONIKA?

RUT955 av Teltonika er en enkelt enhet som er i stand til å håndtere de fleste utfordringer om tilkobling ombord med letthet. Det er foretrukket blant våre partnere innen transportfelt på grunn av pålitelig tilkobling det er i stand til å tilby ved hjelp av automatisk svitsjing av doble SIM-er, stort antall fysiske grensesnitt og E-merkesertifisering. Videre er RUT955 kompatibel med Teltonika Remote Management System (RMS) som lar systemoperatører enkelt administrere sin flåte av rutere eksternt fra hvor som helst selv uten offentlig IP!

Anbefalt enhet RUT955

Profesjonell robust Dual-SIM 4G / LTE & WiFi mobilruter. Denne svært sikre og pålitelige industrielle enheten er utstyrt med Ethernet, Digital & Analog I / Os, RS232, RS485, GNSS (GPS), microSD og USB-grensesnitt.

LTE Cat 4 med hastigheter opp til 150 Mbps
Dual SIM - reduser roamingkostnadene betydelig
GNSS-posisjonering med geofencing-funksjonalitet
RS232 / RS485 seriell kommunikasjonsgrensesnitt
Flere innganger / utganger for fjernovervåking og kontroll
Teltonika Remote Management System-kompatibelt
%d bloggere liker dette: