Om oss

Hvem vi er...

Haugsdals Service er et nytt firma som startet opp i april 2020. Vi har som mål å bli en ledende leverandør på IoT, IIoT, kommunikasjons hardware og ASi-Bus i Norge. Vi er nå sertifisert og godkjent agent for Bihl+Wiedemann og Teltonika produkter her i Norge, produktene vil du finne mer informasjon om på denne siden.

Du kan kjøpe produkter gjennom oss, rett fra lageret til Bihl+Wiedemann og Teltonika, du unngår da et fordyrende mellomledd og får de beste prisene. Vi kan hjelpe til med å finne den rette løsningen for deg, sette opp en komplett system eller kun finne rett komponent, vi hjelper deg gjerne med support eller andre problemer vedrørende oppsett, funksjon og/eller drift av systemet.

Noe få ord om...

Vårt team

Vi er ikke så mange i vårt team akkurat nå, men vi har som mål å vokse. Men for å få det til må vi ha hjelp av dere, våre kunder, slik at vi kan vokse sammen. Vi håper på et fruktbart sammarbeid for alle parter.

Terje Haugsdal

Eier

ASi-Bus

Spørsmål om ASi-Bus? Ta kontakt med oss, så hjelper deg gjerne med dette.

ASIMON360

ASIMON360 problemer? Vi kan hjelpe deg, vi kan holde kurs og opplæring. Ta kontake og vi fikser dette sammen.

Hardware

Er du ikke sikker på hva du trenger for å få sikker kommunikasjon over mobil nette? Vi har kompetanse på dette, og vi hjelper deg gjerne.

RMS

Muligheter med Teltonika RMS system, ta kontakt så ordner vi en demonstrasjon på alle muligheter du har med dette systemet.