ON-Board underholdingsportal

FORRETNINGS UTFORDRING

Millioner av mennesker rundt om i verden kan ikke forestille seg hverdagens pendling uten offentlig transport. Faktisk utgjør busser og busser 8% av all passasjerer til landtransport i EU ifølge Eurostat. Videre er det for øyeblikket nesten 900 000 busser i omløp, som estimert av European Automobile Manufacturer Association. Med global politikk rettet mot mer bærekraftig ressursbruk er offentlig transport et område med et betydelig fokus. Passasjerer, spesielt i urbane strøk, oppfordres til å bytte fra å bruke kjøretøyene sine som vanligvis gir transport for en enkelt person til å bruke offentlig infrastruktur. For å gjøre offentlig busstransport mer attraktiv for passasjerer, tilbyr de fleste bussoperatører gratis Wi-Fi-hotspots for surfing, og det er økende popularitet innen innholdsdelingstjenester om bord. Fra et integrasjons- og driftsperspektiv – det er en utfordring å velge pålitelige og enkle å integrere tilkoblingsprodukter og administrere dem enkelt fra et eksternt sted ved hjelp av robust og intuitiv programvare.

PARTNER

mugiCloud er et teknologidrevet selskap med base i Gipuzkoa, Spania. Den spesialiserer seg på utvikling av løsninger som gir verdiøkende tjenester til persontransportindustrien gjennom ekspertise innen trådløs, internett og skybaserte plattformer. Denne suksesshistorien vil fokusere på to primære løsninger som tilbys av mugicloud:

  • mugiCloud plassering og plattform for captive portal management er en innovativ løsning for kjøretøy som betydelig reduserer utgiftene, optimaliserer flåtestyringen og gir en ekstra inntektsstrøm. Alt dette gjøres mulig ved å forbedre kundetilfredsheten og administrere Wi-Fi, GPS og mobiltilkobling med praktisk SaaS Cloud-plattform.
  • mugiMedia er en underholdningsløsning ombord designet for å forbedre reisendes opplevelse med å tilby busspassasjerer et praktisk underholdningssystem ombord med strømming av filer og musikk fra en medieenhet ombord. Det sparer mobildataplaner fordi alt innholdet vert ombord og delt via Wi-Fi. Det muliggjør også økt engasjement med passasjerene gjennom turinformasjon og statusinformasjon.

TOPOLOGI

LØSNING

Fordi persontransport ikke kan holde seg stille, er 4G LTE det eneste alternativet for pålitelig og kostnadseffektiv tilkobling. Med omfattende global mobildekning tilbyr den høye datahastigheter og tilgjengelighet med lav latenstid. Løsningen som presenteres i topologien består av Teltonika RUT955 Industrial Cellular router, i stand til bredbånd LTE-hastigheter på opptil 150 Mbps med ekstra funksjonalitet, for eksempel robust Wi-Fi, nøyaktig GPS og avanserte firmwarefunksjoner. Sammen med tilpasset versjon av RutOS, eksplisitt utviklet for mugiCloud av Teltonika Networks, kan RUT955 integreres sømløst med mugiCloud-programvare og mugiMedia-innholdsenhet sammen med administrasjonsplattformen. Som et resultat tilbyr denne løsningen passasjerens hotspot med mer markedsføringsverdi for den captive portal, stedssporing, innholdsdeling via Wi-Fi og muligheten for å koble til flere enheter, for eksempel CCTV-kameraer eller billettterminaler.

FORDELER

  • mugiCloud skybasert styringsplattform tilbyr enkel captive portal management og praktisk stedssporing
  • mugiMedia-løsningen er en svært kostnadseffektiv måte å tilby passasjerunderholdning gjennom BYOD (ta med din egen enhet) eller buss-skjermer fordi den bruker lagring ombord for innhold.
  • Teltonika RUT955 er perfekt for å støtte mugiCloud-plattformen, da den kombinerer pålitelige og sikre 4G LTE, GPS og Wi-Fi som kan støtte opptil 100 trådløse klienter samtidig.
  • Avansert RutOS-funksjonalitet til Teltonika RUT955 tillater skalerbar og grei integrasjon uten spesiell trening.

HVORFOR TELTONIKA?

mugiCloud valgte RUT955 av Teltonika Networks fordi deres prioritet alltid er å tilby teknologiløsninger til sine kunder som er sikre, pålitelige og enkle å bruke. I tillegg har Teltonika laget en spesiell firmware for RUT955, og endret sine RutOS-spesifikasjoner for å integrere perfekt med mugiCloud-programvareløsninger. Sammen kan mugiCloud og Teltonika håndtere de fleste utfordringene med persontransportteknologi når det gjelder beliggenhet, captive portal og innholdsstyring om bord.

Anbefalt enhet RUT955

Profesjonell robust Dual-SIM 4G / LTE & WiFi mobilruter. Denne svært sikre og pålitelige industrielle enheten er utstyrt med Ethernet, Digital & Analog I / Os, RS232, RS485, GNSS (GPS), microSD og USB-grensesnitt.

LTE Cat 4 med hastigheter opp til 150 Mbps
Dual SIM - reduser roamingkostnadene betydelig
GNSS-posisjonering med geofencing-funksjonalitet
RS232 / RS485 seriell kommunikasjonsgrensesnitt
Flere innganger / utganger for fjernovervåking og kontroll
Teltonika Remote Management System-kompatibelt
%d bloggere liker dette: