Out-of-band management for Cisco ISR

SAMMENDRAG

Out-of-band management har lenge vært brukt til å få tilgang til et eksternt nettsted eller enhet, som en måte å overvåke, gjenopprette service eller finne ut et problem som berører tjenesten. I det siste var den mest populære metoden for tilgang til utenfor bandet PSTN (Public Switched Phone Network), via analoge POTS-linjer (Plain Old Telefonservice) eller ISDN-linjer (Integrated Switched Digital Network). Eksternt modem eller ISDN-utstyr koblet til eksterne nettstedsenheter vil motta innkommende anrop fra en administrator på hovedstedet. Disse linjene er fremdeles i vanlig bruk i dag.

UTFORDRING

Legacy-tilkoblingsmetoder for styring utenfor bånd er underlagt treg tilkoblingshastighet, høye månedlige gjentagende kostnader. Dessuten er aldringsmodemer sårbare og upålitelige og gjør hele fjerntilgangsløsningen uavhengig. Som et resultat trenger nettverksansvarlige et bedre alternativ for infrastrukturstyring utenfor bandet.

TOPOLOGI

LØSNING

Det mest pålitelige alternativet for overvåkning av eksterne nettsteder er å ha en sertifisert nettverkstekniker på stedet til enhver tid, men i de fleste tilfeller er kostnadene for å gjøre det for store til å rettferdiggjøre det. Vanligvis ansettes slike ingeniører av dedikerte bedrifter som tilbyr tekniske støttetjenester som delegerer sine tekniske ingeniører på forespørsel til plasseringen av klientens infrastruktur i tilfelle hovedruteren ikke kan nås via den kablede internettforbindelsen. I de fleste tilfeller er det nødvendig med en enkel omstart eller konfigurasjonsendring. Kostnadene ved å ansette en sertifisert profesjonell ingeniør for å reise til et eksternt nettsted, feilsøke og løse et problem, er imidlertid betydelig høyere enn å oppgradere eksisterende PSTN-infrastruktur til pålitelig og sikker løsning for ekstern tilgang for styring utenfra. Multi-megabit-hastigheter, forbedrede responstider, bred dekning og fleksible priser LTE-planer gjør 4G LTE til et flott alternativ for oppgradering – ikke bare for out-of-band-styring, men også for WAN-sikkerhetskopi.

FORDELER

  • Rask distribusjon – flere RUT955s kan raskt forhåndskonfigureres for styring utenfor bandet ved bruk av Teltonika RMS.
  • Reduserte kostnader for vedlikehold av nettverk – selv ett besøk på stedet av en sertifisert teknisk supportingeniør kan være dyrere enn å installere en enkelt RUT955 for styring utenfra.
  • Støttehastighet – en profesjonell ingeniør kan få tilgang til konsollgrensesnittet til en ISR eksternt og løse eventuelle oppståtte problemer og unngå tidssoneforskjeller og reisetid til stedet.

HVORFOR TELTONIKA?

Teltonika RUT955 er et flott alternativ for styring utenfor bandet, fordi den har pålitelig LTE-tilkobling med dobbelt SIM-failover-funksjonalitet. Dette betyr at infrastrukturen din alltid er tilgjengelig, selv om en mobiloperatør svikter. RUT955 er også kompatibel med Teltonika Remote Management System (RMS) som gjør det enkelt å overvåke og administrere alle Teltonika-rutere eksternt. Dessuten kan du nå konsollgrensesnittet til den tilkoblede ISR-ruteren direkte fra Teltonika RMS for å konfigurere, feilsøke og løse eventuelle problemer.

Anbefalt enhet RUT955

Profesjonell robust Dual-SIM 4G / LTE & WiFi mobilruter. Denne svært sikre og pålitelige industrielle enheten er utstyrt med Ethernet, Digital & Analog I / Os, RS232, RS485, GNSS (GPS), microSD og USB-grensesnitt.

LTE Cat 4 med hastigheter opp til 150 Mbps
Dual SIM - reduser roamingkostnadene betydelig
RS232 / RS485 seriell kommunikasjonsgrensesnitt
LTE Cat 4 med hastigheter opp til 150 Mbps
Flere innganger / utganger for fjernovervåking og kontroll
Teltonika Remote Management System-kompatibelt
%d bloggere liker dette: