PoE-teknologi forenkler nettverk i kontorlanskap

SAMMENDRAG

Smarttelefoner har sikkert endret måten vi samhandler med teknologi og hverandre på. Kontormiljøet med alle teknologiske nyvinninger har imidlertid for det meste holdt seg uendret. Selvfølgelig har analoge telefoner blitt erstattet med sine moderne digitale versjoner; standardnettverk har gått trådløst med mange tilgangspunkter montert over hele kontoret. Dessuten hjelper sikkerhetskameraer med tilkoblede tilgangskontrollenheter bygningsledere for å sikre sikkerheten til de ansatte. Å endre måten vi samhandler med teknologi på, byr naturligvis på nye utfordringer for integratorer i kontornettverket.

UTFORDRING

Med den økende populariteten til IP-enheter har kontorer mer tilkoblet utstyr enn noen gang før. Derfor er det nødvendig med flere nettverksenheter for å bruke alle funksjoner og gjøre mer håndterlige og praktiske installasjoner. Vanligvis er det vanskelig å gi elektrisk kraft til alle nødvendige steder på kontoret, og selvfølgelig er det ikke praktisk eller effektivt, da enheter kan installeres og demonteres i tide etter hvert som behovene til kontoroperatører utvikler seg. Med PoE-teknologi kan du distribuere nettverksenheter på steder der det ikke er noen stikkontakter tilgjengelig via én enkelt Ethernet-kabel. Selvfølgelig kan du bruke færre strømadaptere. Switcher med PoE-teknologi gjør det mulig å bruke eksisterende nettverksinfrastrukturer for rask distribusjon uten behov for en elektriker.

TOPOLOGI

LØSNING

Her demonstrerer vi, hvordan IP-enheter som kan drives av PoE-teknologi, for eksempel IP-kameraer, IP-telefoner, trådløse tilgangspunkter og tilgangskontrollløsninger, kan kobles til PoE-switchen – TSW100. PoE-teknologi løser mange utfordringer under installasjonsprosessen fordi du ikke trenger noen tjenester av elektriske installatører. Nettverksingeniører kan koble til og levere både strøm og data med én Ethernet-kabel for PoE-kompatible enheter. I dette spesifikke eksemplet er TSW100 PoE-switchen koblet til vår mobilruter RUTX11. Denne sikre ruteren med høy ytelse er ansvarlig for Internett-tilkobling fra kablede eller mobile kilder og administrerer og kontrollerer alle trafikkregler. RUTX11 er utstyrt med 4G LTE CAT6 mobilteknologi, som kan levere opptil 300 Mbps over mobilnettverk. Naturligvis, hvis hovedtilkoblingen går tapt eller er ustabil, kan denne mobilruteren bytte til en annen mobilleverandør på grunn av dual SIM og Auto Failover-funksjonen. RUTX11 kan også levere kraftig trådløs tjeneste med Dual-Band AC Wi-Fi-funksjonalitet sammen med sikre og fleksible bruksinnstillinger og statistikk for brukerne og systemoperatørene. Sammen er vår mobilruter RUTX11 og nylig utgitt PoE-switchen TSW100 en utmerket løsning for distribusjon av tilkobling til kontorenheter.

FORDELER

  • Rask og enkel å distribuere – switchen eliminerer bruken av elektriske strømenheter.
  • Enkel å bruke – TSW100-switchen er en plug-and-play-enhet, mens RUTX11 har mange funksjoner, som gir rask og enkel oppsett.
  • Sikker – data vil være trygge på grunn av avanserte sikkerhetsfunksjoner i RUTX11, for eksempel VPN, IPsec, Brannmur og Access Control.
  • Pålitelig tilkobling – Dual SIM-funksjonalitet gjør driftskritisk tilkobling.
  • Bekvemmelighet – Dual-Band AC Wi-Fi-funksjonalitet gjør det mulig å gi sikker tilkobling til ansatte på kontoret og for besøkende.

HVORFOR TELTONIKA?

Produkter av Teltonika Networks brukes i ulike forretningstyper som finans,industri- eller offentlige sektorer i mer enn to tiår. Sikkerhet, pålitelighet og brukervennlighet hentet fra industrisektoren til kontormiljøet. PoE-switchen TSW100 gjør installasjonen av ekstra utstyr mer fleksibelt og praktisk. RUTX11 sikrer maksimal sikkerhet for hele nettverket.

Anbefalt enhet TSW100

Første industrielle uadministrerte switch fra Teltonika Networks. TSW100 er utstyrt med fem Gigabit Ethernet-porter, hvorav fire støtter IEEE802.3af og IEEE802.3at Power-over-Ethernet-standarder (PoE). Denne robuste industrielle switchen er ideell for profesjonelle bruksområder med høy båndbredde der det er nødvendig å gi både: pålitelig datatilkobling og strømforsyning.

4 x PoE-porter med 802.3af og 802.3at-støtte
Robust aluminiumshus
5 x Gigabit Ethernet med hastigheter på opptil 1000 Mbps
Kompakt størrelse med din skinnemonteringsalternativ
Plug-n-Play, ingen ekstra konfigurasjon nødvendig
Totalt strøm kapasitet på PSE opptil 120W
%d bloggere liker dette: