Sikker tilkobling for kameraløsning

SAMMENDRAG

Innføringen av overvåking av tv med lukket krets (CCTV) har økt jevnt de siste årene. Denne teknologien gir pålitelig informasjon for områdeovervåking, offentlig orden og kriminalitetsforebygging. Overvåkingssystemer spiller en integrert rolle i dag fordi de er raske og enkle å distribuere og gi verdifulle data for privat og offentlig sikkerhet og forretningsdrift. Til slutt er CCTV-løsninger sterkt etterspurt på tvers av Smart City-prosjekter og kan muliggjøre smarte løsninger som smart parkering og detaljhandelsintelligens.

UTFORDRING

Overvåkingssystemer gir verdifull informasjon og sikrer et høyt sikkerhetsnivå. De kan minimere reaksjonstiden til beredskapsarbeidere og avskrekke kriminell aktivitet. Det er viktig å sikre sikkerhet på alle områder der det er verdifullt utstyr eller personell som er utsatt for risiko, spesielt i avsidesliggende områder. Full oversikt over lokaler og sanntidsopptak samt ekstern online-tilgang av eier/leder og nødtjenester reduserer risikoen og forhindrer kostbare hendelser som innbrudd, brann eller hærverk. Vanligvis, på avsidesliggende steder, er det ingen kablet Internett-tilkobling, eller tilkobling til eksisterende kabel internett infrastruktur er bare for dyrt. Pålitelig og sikker tilkobling er derfor den største utfordringen.

TOPOLOGI

LØSNING

Som presentert i topologien, er RUTX11-mobilruteren ansvarlig for stabil og robust Internett-tilkobling levert gjennom 4G LTE. Samtidig er alle CCTV-kameraer koblet til PoE (Power-over-Ethernet) kompatibel switch – TSW100. Denne enheten er utstyrt med fem Gigabit Ethernet-porter, hvorav fire støtter IEEE 802.3af og IEEE802.3 på PoE-standarder. På grunn av denne kan TSW100 forsyne enhetene opp til 30W strøm per port. Ruter og switch tåler tøffe værforhold med brede driftstemperaturområder og har mange monteringsalternativer for raskere og enklere installasjoner. Denne løsningen kan distribueres veldig fort og kan være operativ innen få timer. Ruteren – RUTX11 – er kompatibel med Teltonika Remote Management System, som tillater ekstern oppsett, konfigurasjon og administrasjon av hele løsningen.

FORDELER

  • Pålitelig tilkobling – Dual SIM-funksjonalitet gjør driftskritisk tilkobling i avsidesliggende områder.
  • Rask å distribuere – du trenger ikke å vente på distribusjon av kablet Internett-tilgang, løsningen kan forhåndskonfigureres før installasjon på stedet.
  • Enkel å installere – med TSW100- og PoE-teknologi kan du bare bruke Ethernet for både strøm og data som leveres til kameraene.
  • Industrielle monteringsalternativer – Både swithcer og ruter kan monteres på DIN Rail ved hjelp av tilbehør.
  • Systemansvarlige er enkle å administrere – med Teltonika Remote Management System kan systemansvarlige ha kontroll over ekstern infrastruktur med et praktisk, brukervennlig grensesnitt.
  • Sikker – data vil være trygge på grunn av avanserte sikkerhetsfunksjoner i RUTX11, for eksempel VPN, IPsec, Brannmur og Access Control.

HVORFOR TELTONIKA?

Våre switcher og rutere følger kjerneproduktfilosofien for Teltonika Networks – for å være pålitelig, sikker og enkel å bruke. Begge enhetene som brukes i denne løsningen er robuste og enkle å distribuere ved hjelp av ulike monteringsalternativer, inkludert overflate- og DIN-skinnemontering. Våre mobile rutere er i stand til å gi høye mobildatahastigheter for flere CCTV-kameraer. Switcher og ruter har industrielle monteringsalternativer for enkel installasjon. Ruteren er kompatibel med Teltonika RMS, som lar deg administrere og overvåke alle Teltonika Networks-enheter enkelt og eksternt.

Anbefalt enhet TSW100

Første industrielle uadministrerte switch fra Teltonika Networks. TSW100 er utstyrt med fem Gigabit Ethernet-porter, hvorav fire støtter IEEE802.3af og IEEE802.3at Power-over-Ethernet-standarder (PoE). Denne robuste industrielle switchen er ideell for profesjonelle bruksområder med høy båndbredde der det er nødvendig å gi både: pålitelig datatilkobling og strømforsyning.

4 x PoE-porter med 802.3af og 802.3at-støtte
Robust aluminiumshus
5 x Gigabit Ethernet med hastigheter på opptil 1000 Mbps
Kompakt størrelse med din skinnemonteringsalternativ
Plug-n-Play, ingen ekstra konfigurasjon nødvendig
Totalt strøm kapasitet på PSE opptil 120W
%d bloggere liker dette: