Sikker tilkobling mellom skole og hjem

SAMMENDRAG

Som verden er fortsatt lammet av handlinger som er tatt for å stoppe spredningen av viruset COVID-19, mange land står overfor ulike problemer. Hver dag mister folk jobber, flere og flere mennesker blir syke, mange bedrifter sluttet å virke, og til og med noen av dem stengte ned sine aktiviteter, i hvert fall mens karantenetiltak fortsatt er på plass. Dette omfatter naturligvis alle pedagogiske aktiviteter, inkludert forbud mot skoler, universiteter og barnehager. Selv om ifølge “KidsHealth” at viruset synes å forårsake en mildere infeksjon hos barn vanligvis, men de kan lett skape en fare for de voksne.

UTFORDRING

Strenge karantenetiltak er her for å redde liv. Offentlige og private institusjoner leter imidlertid etter måter å fortsette utdanningstjenestene på, fordi ingen vet hvor lenge karantenetiltakene og de sosiale distanse-initiativene vil finne sted. Naturligvis er den beste måten å gjøre det på er å gjøre det mulig å lære hjemmefra eksternt ved hjelp av videokonferanseverktøy og skybaserte programmer som er tilgjengelige over Internett. Men ikke alle husstander har et stabilt og pålitelig internett, og noen familier har ikke Internett-tilgang i det hele tatt. Ifølge National Center for Education Statistics har ca 10% av USA husholdninger ikke tilgang til Internett, som utgjør ca 12 millioner hjem. Dessuten krever videokonferanseverktøy stabil og betydelig gjennomstrømning. I tillegg må tilgang til interne skolesystemer og databaser sikres ved hjelp av VPN-kanaler for å sikre at det ikke blir kompromittert. Så, hvordan å gi en stabil, pålitelig og sikker Internett-tilkobling for studenter og lærere og tillate dem å bruke alt nødvendig undervisningsmateriell og applikasjoner fritt?

TOPOLOGI

LØSNING

Den beste måten å sikre stabil, pålitelig og sikker Internett-tilkobling for husholdninger og gi mulighet for ekstern utdanningsaktiviteter er å bruke en VPN-mobilruter. Å skape en sikker og kryptert kobling til skoler, hjemmene til lærerne og studenthusstandene er prioritert fordi ellers kan interne utdanningssystemer bli kompromittert. For dette spesielle tilfellet ble RUT240 valgt fordi den gir den beste verdien når det gjelder enkel oppsett, pålitelig mobiltilkobling og funksjoner. Denne profesjonelle mobilruteren er den beste selgeren fra porteføljen vår fordi den har 4G LTE med robust Wi-Fi og til og med to fysiske Ethernet-grensesnitt. Med RUT240 kan studentene koble til bærbare datamaskiner, nettbrett eller PCer. Videre støtter RUT240 Teltonikas Remote Management System (RMS), som gjør det mulig å konfigurere en uendelig mengde enheter før de sendes til studenthusholdninger, slik at de kan konfigureres, for eksempel å slå opp enheten og feste antenner. Videre, med RMS – systemoperatøren kan spore databruk, generere tilpassbare rapporter, og feilsøke eventuelle problemer selv uten offentlig IP. Dessuten kommer RUT240 med avanserte innholdsfiltreringsfunksjoner, som er avgjørende for å sikre at studentene kan få tilgang til det som trengs for utdanningen og hindre tilgang til uønskede nettsteder.

FORDELER

  • Pålitelighet – RUT240 er designet og produsert for profesjonelle og industrielle applikasjoner i tankene etter omhyggelig Teltonika produksjonsprosedyrer med 4-nivå testing prosedyre. Dessuten produseres alle RUT240 i Litauen, Europa.
  • Multi konfigurasjon – ved hjelp av RMS, er det en mulighet til å forhåndskonfigurere alle Teltonika rutere i et enkelt vindu – eksternt, selv uten offentlig IP!
  • Robust ytelse – RUT240 har en utmerket 4G LTE Cat 4-modul som kan gi hastigheter på opptil 150 Mbps.
  • Sikkerhet – RUT240 støtter flere VPN-alternativer, inkludert OpenVPN, L2TP, DMVPN, og har mange sikkerhetsfunksjoner, inkludert brannmur- og innholdsfiltrering.

HVORFOR TELTONIKA?

De viktigste konkurransefordelene med Teltonika Networks produkter er sikkerhet, pålitelighet og brukervennlighet. Selv om RUT240 ble opprettet med profesjonelle IoT eller industrielle applikasjoner i tankene, har det blitt favorittenheten av våre partnere. Det er ofte brukt på tvers av alle bransjer der tilkobling er nødvendig. Sammen med Remote Management System – RUT240 er en ideell løsning for å tilby nullberøring, rask distribuerbar og skalerbar tilkobling for å muliggjøre eksterne utdanningsaktiviteter

Anbefalt enhet RUT240

Kompakt, men kraftig 4G / LTE & WiFi mobilruter med Ethernet og I / O. Flott for rask distribusjon i oppdragskritiske IoT-applikasjoner der avanserte nettverks-, VPN- og sikkerhetsfunksjoner er nødvendig.

LTE Cat 4 med hastigheter opp til 150 Mbps
Automatisk bytte til tilgjengelig sikkerhetskopieringstilkobling
Trådløst tilgangspunkt med Hotspot-funksjonalitet
Kompakt størrelse, enkel integrasjon
Digital inngang / utgang for fjernovervåking og kontroll
Teltonika Remote Management System-kompatibelt
%d bloggere liker dette: