Sikker Tilkobling

SAMMENDRAG

Nedetid på Internett er et problem. Men når vi snakker om bedriftsnettverk og koble dusinvis eller hundrevis av forretningsgrener til et sikkert internt nettverk, blir problemet med nedetid på internett et betydelig økonomisk tap. I følge Appdynamics og Cisco kan små bedrifter faktisk forvente at en times nedetid vil koste 8580 dollar, mens mellomstore bedrifter er gjenstand for enda større kostnader på $ 215 637 per time. Disse tallene ser astronomiske ut, men vi må ta i betraktning at de tar hensyn til tap av kundetillit og at bedrifter i dag er veldig distribuerte og er avhengige av komplekse interne systemer for å sikre at de er i drift.

UTFORDRING

Verdenen til bedriftsnettverk har opplevd en endring i oppfatningen den siste tiden på grunn av nylig tilgjengelige teknologier for tilgang til Internett. Tradisjonelt er kablede internettalternativer, som DSL eller fiber, de mest populære, men de kan ikke sikre 100% tilgjengelighet på Internett, på grunn av uunngåelige årsaker som feil på utstyret eller strømbrudd. Det er viktig å fremheve at til og med 99% av oppetiden resulterer i 3,65 dager / år hvor internettjenester ikke er tilgjengelige. Hvis vi tar hensyn til dette og beregner potensielle tap for omfattende foretaksvirksomhet, er det tydelig at til og med 99% av oppetiden som tilbys av tradisjonelle alternativ for tilgang til internett, ikke er god nok. På grunn av dette henvender virksomheter over hele verden seg til 4G LTE for å tilby sikker og pålitelig sikkerhetskopiering eller til og med primær grenstilkobling.

TOPOLOGI På gren siden tilbyr RUTX11 all nødvendig tilkobling via LTE-A med en maksimal gjennomstrømning på 300 Mbps og deler den med Gigabit Ethernet og AC Wi-Fi-grensesnitt. Hvis du bruker RUTX11 som den viktigste internettkilden, kan virksomheten raskt skalere, noe som muliggjør 1-dagers tilkobling uten forsinkelser for å få kablet internettkilde, som i praksis kan ta uker, om ikke måneder.

LØSNING

Topologien som presenteres i denne brukssaken, fokuserer på en utfordring når hovedkontoret til en bedrift må kobles pålitelig til en filial ved hjelp av krypterte VPN-datakanaler. Hovedkvarteret har en kablet WAN-kobling med mobil sikkerhetskopi levert av RUTX09 – en bedriftsruter med LTE-A-tilkobling og avanserte RutOS-funksjoner for sikkerhet og fjernstyring, for eksempel støtte for DMVPN, MQTT og SNMP, og andre. Deretter kobles arbeidsplasser til ved hjelp av en annen enhet fra Teltonika Networks X-serien – RUTX08, som er en profesjonell Ethernet-til-Ethernet-ruter som tilbyr utmerket VPN-ytelse og samme fjernstyringsfunksjoner som RUTX09. Til slutt bringer RUTX10 trådløs internettilgang (2,4 GHz + 5 GHz) trådløs tilkoblingsservice til områder som møterom, der det er viktig å raskt koble seg til interne systemer og tilby separate offentlige hotspots for besøkende med forskjellige tilgangs- og sikkerhetsinnstillinger brukt i sammenligning til internt bedriftsbrukernettverk.

FORDELER

  • Teltonika X-serien mobilrutere (X11 & X09) tilbyr LTE – Avansert tilkobling med hastigheter opp til 300 Mbps og Carrier Aggregation – tilstrekkelig til å erstatte aldring og upålitelige kablede WAN-alternativer.
  • I tillegg tilbyr X11 og X10 AC Wi-Fi som kan tilby trådløs tjeneste ved å bruke 2,4 GHz og 5 GHz frekvenskanaler, noe som gir raskere service og separasjon av private / offentlige hotspots.
  • Alle RUT X-seriens rutere er kompatible med RMS, som gjør det mulig å overvåke ytelsen med tilpassbare rapporter og varsler, administrere konfigurasjoner av enheter og mye mer – eksternt, selv uten offentlig IP!

HVORFOR TELTONIKA?

Rutere i X-serien fra Teltonika Networks kommer i 4 forskjellige konfigurasjoner med eller uten mobil og Wi-Fi, noe som betyr at du kan bruke enheter fra samme serie på tvers av bedriftsnettverksinfrastruktur, noe som sikrer maksimal kompatibilitet, men holder deg kostnadseffektiv. Enda bedre, alle RUT X-seriens rutere støtter fjernovervåking og styring av Teltonika Remote Management System (RMS), som er en svært sikker og robust skyplattform som hjelper systemoperatører med å kontrollere ubegrenset mengde Teltonika Networks-utstyr hvor som helst, selv uten offentlig IP.

Anbefalt enhet RUTX11

Mest kraftfulle og funksjonsrike enheter innen Teltonika Networking-produktene. Utstyrt med Dual-SIM, 4 x Gigabit Ethernet-porter, Dual-Band AC WiFi, Bluetooth LE og USB-grensesnitt. RUTX11 leveres med all RutOS programvare og sikkerhetsfunksjoner. Denne enheten er perfekt for avanserte industri- og bedriftsapplikasjoner.

LTE Cat 6 med hastigheter opp til 300 Mbps
Wave-2 802.11ac Dual Band WiFi med hastigheter opp til 867 Mbps
Dual-SIM med auto Failover, Backup WAN og andre SW-funksjoner
Gigabit Ethernet med hastigheter opptil 1000 Mbps
Teltonika Remote Management System-kompatibelt
RutOS - brukervennlig, sikkert og funksjonsrikt operativsystem
%d bloggere liker dette: