Tilkoblet overvåking i politihelikopter – Hellas

FORRETNINGS UTFORDRING

I en nødsituasjon er svartid kritisk. Politi, brann, søk og redningstjenester er avhengige av forskjellige transportmidler og overvåking. Landskapet på Middelhavsøya Kypros består imidlertid av steinete åser og vanskelig terreng som gjør det utfordrende for kjøretøyer av nødetater å navigere i området raskt. På grunn av dette har politiet i Kypros i 2008 opprettet Police Aviation Unit (C.P.A.U), som inkluderer helikoptre med primære oppdrag for å undersøke kysten, patruljere øya, motorveier for å forhindre narkotikahandel, ulovlig innvandring og terrorisme. Den har også som mål å hjelpe til med å oppdage tidlig skuddveksling så vel som søke- og redningsoppdrag. Foreløpig er avanserte overvåkningssystemer tilgjengelig. Moderne IP-kameraer krever imidlertid en like robust kommunikasjonsmetode for å overføre data fra helikopteret til responderens hovedkvarter på bakken.

PARTNER

Eyescan Security Systems fra Kypros er en profesjonell distributør av sikkerhetssystemer utstyr samt en systemintegrator som er lisensiert til å tilby tjenester til statlige institusjoner. Kommunikasjon ble opprettet i 2001 og har omfattende kompetanse innen sikkerhetsbransjen for å designe, bygge, levere og føre tilsyn med komplekse systemer for forskjellige størrelsesprosjekter for bolig- eller bedriftskunder. Å være autoriserte distributører og integratorer av større merkevarer i sikkerhetsmarkedet, lever EYESCAN opp til kundenes forventninger og tilbyr høy kompetanse gjennom alle faser av komplekse sikkerhetsprosjekter.

TOPOLOGI

LØSNING

Som presentert i topologien ovenfor, består løsningen av IP-kamera av PTZ-type koblet til den industrielle cellulære ruteren RUT950 av Teltonika Networks ved bruk av Ethernet-grensesnitt. RUT950 bruker 4G LTE for å overføre overvåkningsbilder via 4G LTE til kontrollsentrene til politi-, brann- og redningstjenestene. Dessuten styres ruteren og kameraet eksternt fra bakken, ved hjelp av Teltonika Remote Management System (RMS). Eyescan Security Systems er autorisert til å integrere komplekse sikkerhetsløsninger for statlige institusjoner og har tatt hånd om hvert trinn i denne løsningsintegrasjonen for Kypros-politiet.

FORDELER

  • Ytelse – RUT950 er utstyrt med LTE Cat 4 og kan 150 Mbps nedlink, noe som er mer enn nok for opptil syv 1080p30 CCTV-strømmer.
  • Avansert tilkobling – Dual-SIM med auto-failover-funksjonalitet sikrer at C.P.A.U. kan overføre CCTV-data selv når den primære operatøren blir utilgjengelig på grunn av raske høydeforandringer.
  • Fjernstyring – Teltonika RMS brukes til å automatisere firmwareoppdateringer for RUT950 og enkelt overvåke og administrere både ruteren og kameraet – selv uten offentlig IP!

HVORFOR TELTONIKA?

Eyescan Security Systems valgte RUT950 av Teltonika Networks på grunn av tilkoblingssikkerhet, sikkerhet og brukervennlighet. På grunn av kontinuerlig bevegelse og høydeforandring av helikopteret, må to mobilnettoperatører benyttes som støttes av Dual-SIM auto-failover-funksjonalitet til RUT950. Endelig lar Teltonika Remote Management System Eyscan administrere og overvåke ruteren eksternt og praktisk, uten å måtte forstyrre C.P.A.U. drift på grunn av vedlikehold.

Anbefalt enhet RUT950

Robust og holdbar profesjonell 4G / LTE dual-SIM-ruter med avansert WiFi, Ethernet og industriell nettverksfunksjonsstøtte. Rask til distribusjon, enkel å administrere og fleksibel for applikasjoner i de mest krevende markedssektorene.

LTE Cat 4 med hastigheter opp til 150 Mbps
Automatisk bytte til tilgjengelig backup-tilkobling
Trådløst tilgangspunkt med Hotspot-funksjonalitet
Dual SIM - reduser roamingkostnadene betydelig
4x Ethernet-porter med VLAN-funksjonalitet
Teltonika Remote Management System-kompatibelt
%d bloggere liker dette: