Trådløs kommunikasjon for havner

SAMMENDRAG

I århundrer har havner fungert som en viktig økonomisk livslinje ved å bringe varer og tjenester til mennesker og forbedre den generelle livskvaliteten. Havner fortsetter å være en avgjørende kobling for tilgang til det globale markedet. Volumet av last som ble sendt med vann i 2018 var nesten 4,2 milliarder tonn og forventes å øke i løpet av de kommende tiårene dramatisk. Derfor er operatørene av havnene kontinuerlig på jakt etter måter å øke effektiviteten på.

UTFORDRING

Informasjonssystemer har blitt uunnværlige for konkurranseevnen til havner, noe som tilrettelegger for kommunikasjon og beslutningstaking for å øke synligheten, effektiviteten, påliteligheten og sikkerheten i havneoperasjoner. Dessuten er analyse stadig viktigere for å opprettholde et konkurransefortrinn og for å oppfylle regulatoriske krav. For å øke effektiviteten i havneoperasjoner må alt utstyr kommunisere, fordi det er viktig å bruke alle tilgjengelige data og nyeste løsninger i IoT for å ta de beste beslutningene. Det er anslått at bruk av denne sanntidsinformasjonen kan spare havneoperatører så mye som $ 80.000 hver gang de dokker et fartøy.

TOPOLOGI

LØSNING

Som vi indikerer i topologien, må alle kjøretøy og kraner i havnene kobles til et enhetlig, sikkert og pålitelig nettverk. Våre partnere velger RUTX11 for denne løsningen på grunn av flere grunner, hvorav den ene er ytelse. RUTX11 med 4G LTE CAT6 er i stand til hastigheter på opptil 300 Mbps og kan støtte stort datagjennomstrømmingsprogram, ikke bare for i dag, men i årene som kommer. Dobbel Wi-Fi-funksjonalitet gjør det mulig å koble flere PDA-er eller industrielle PCer til ruteren. Disse eller andre enheter kan også kobles til via Ethernet-porter. RUTX11 er en robust enhet med metallhus, som kan opprettholde vibrasjoner, fuktighet og ekstreme temperaturer. Driftstemperaturen på ruteren kan variere fra -40 C til 75 C. Denne profesjonelle mobilruteren har E-merkesertifisering som sikrer full overholdelse av en rekke viktige krav ved montering av flere enheter i ettermarkedet bilkjøretøy. I dette spesifikke brukstilfellet bruker enheter et sikkert privat LTE-nettverk levert av mobiloperatøren. Selv om de bruker sin løsning for effektiv trafikkstyring, trengte de fortsatt Remote Management System (RMS) av Teltonika Networks. Ved hjelp av denne IoT-plattformen kan kundene enkelt konfigurere alle innstillingene for den enorme flåten av rutere eller bare til en del av den, i et enkelt vindu. De kan også laste opp firmware for all sin flåte på en gang. Selvfølgelig er RMS en svært sikker plattform som den har to-faktor autentisering funksjonalitet. Videre kan du også bruke ID Biometrics-autentisering når du logger på den.

FORDELER

  • Ytelse – RUTX11 med LTE CAT 6 mobilmodul gir hastigheter på opptil 300 Mbps og er klar for industrielle applikasjoner med robust aluminiumshus, bredt driftstemperaturområde og motstand mot vibrasjoner.
  • Sikkerhet – med avanserte RutOS-funksjoner tilbyr RUTX11 flere VPN-alternativer, innebygd brannmur og andre sikkerhetsfunksjoner for å overholde høye sikkerhetsstandarder for havneoperatører.
  • Enkel administrasjon – Remote Management System gjør det mulig å effektivt laste opp FW eller endre innstillinger i en enkeltvinduskonfigurasjon selv for en stor flåte av rutere.

HVORFOR TELTONIKA?

RUTX11 er et godt valg for babord applikasjoner fordi det er robust, pålitelig og sikker. Denne ruteren er klar for tøffe miljøer. Enheten tilbyr en høy båndbredde på opptil 300 Mbps, med 2 SIM-kortspor i hver enhet. Dual Wi-Fi-funksjonalitet gjør det mulig å koble til flere enheter som PDA, industrielle PCer og andre. Mens RMS (Remote Management System) gjør det enkelt å overvåke og lage konfigurasjoner for mange enheter med letthet.

Anbefalt enhet RUTX11

Mest kraftfulle og funksjonsrike enheter innen Teltonika Networking-produktene. Utstyrt med dobbel-SIM, 4xGigabit Ethernet-porter, Dual-Band AC WiFi, Bluetooth LE og USB-grensesnitt. RUTX11 kommer med all RutOS programvare og sikkerhetsfunksjoner. Denne enheten er perfekt for avanserte industri- og bedriftsapplikasjoner.

LTE Cat 6 med hastigheter opp til 300 Mbps
Wave-2 802.11ac Dual Band WiFi med hastigheter opp til 867 Mbps
Dual-SIM med auto Failover, Backup WAN og andre SW-funksjoner
Gigabit Ethernet med hastigheter opptil 1000 Mbps
Teltonika Remote Management System-kompatibelt
RutOS - brukervennlig, sikkert og funksjonsrikt operativsystem
%d bloggere liker dette: