Vi presenterer den nye TRB2-serien

Industriell mobiltilkobling er kjernen i Teltonika Networks produktkompetanse. Vi har investert all vår erfaring og dine tilbakemeldinger i dette og introduserer stolt de nye TRB2-seriens gatewayer. TRB2-serien vil inkludere to gatewayer – TRB245 og TRB255, med mange forskjellige grensesnitt, inkludert seriell, som RS232, RS485, Ethernet og til og med flere innganger/utganger. Deres størrelse, ytelse og allsidighet vil styrke våre posisjoner i Industrial IoT-tilkoblingssegmentet enda mer. TRB2-serien enheter vil være konkurransedyktige på tvers av ulike programmer, som HMI, PLC, eller robotikk tilkobling, samt ekstern telemetri, administrasjon og kontroll. Begge versjonene har GNSS (GPS) for posisjonstjenester eller tidssynkronisering. Videre leveres TRB2-enheter med Dual SIM-funksjonalitet for å tilby mest tilkoblingspålitelighet. Til slutt er disse gatewayene drevet av vår RutOS, som er full av essensielle og profesjonelle sikkerhetsfunksjoner! Den eneste forskjellen mellom disse to nyeste produktene er mobilkommunikasjonsteknologi.

Tilkoblingstyper

De fleste av Teltonika Networks-produktene er basert på 4G LTE-teknologi, og lanserer disse nye produktene; vi mistet ikke dette fokuset på grunn av 4G LTE tilgjengelighet og ytelse. Det er imidlertid et annet segment med økende etterspørsel, og det er LPWAN. Dette er grunnen til at vi har introdusert to enheter, hvorav en er fokusert på LPWAN med NB-IoT, LTE CAT M1 og 2G tilkoblingstyper. TRB245 leveres med 4G LTE (CAT4)-modul, som er bakoverkompatibel med 3G og 2G. Den tilbyr enkel og robust tilkobling med hastigheter på opptil 150 Mbps og utbredt tilgjengelighet av 4G over hele verden. TRB255 har flere LPWAN-tilkoblingsmuligheter, inkludert NB-IoT, LTE Cat M1, og er også bakoverkompatibel med 2G. Denne enheten gir en utmerket mulighet til å distribuere i dag, ved hjelp av 2G og overtidsbytte til nye LPWAN-standarder for å sikre levetiden til løsningen.

Det er viktig å nevne våre grunner bak denne produktdiversifiseringen. Den globale nedstengningen av 3G-nettverk vil påvirke mye distribuert infrastruktur. Mange operatører over hele verden har slått av 3G allerede eller planlegger å slå den av i nær fremtid. Mens 2G er spådd å være tilgjengelig til 2025, i hvert fall i Europa, ifølge Emnify. Derfor har begge TRB2-produktene mulighet for 2G-tilkobling for å sikre at du kan distribuere nye løsninger med TRB2 eller oppdatere eldre infrastruktur og garantere tilkobling i mange år fremover uten å endre kommunikasjonsenheten.

Seriell grensesnitt – RS232 og RS485

Et av de viktigste punktene som gjør TRB2-gatewayer til et ideelt valg for industrielle applikasjoner, er at begge har seriegrensesnitt RS232 og RS485. Disse seriegrensesnittene er svært populære, spesielt når eldre enheter må kobles til. Dette inkluderer intelligente trafikksystemkontrollere, fjernstrømsanleggovervåkingssystemer, overvåkingsløsninger for olje- og gassrørledninger, kommunikasjonskontrollere for transformatorstasjonen og mange flere. Du kan finne flere brukstilfeller i industriell sektor på vår nettside ved å følge denne linken.

Innganger og utganger

TRB2-serien ser ut til å være utstyrt med fire konfigurerbare I/O-elementer, hvorav tre er digitale og én analog inngang. Denne enheten gir deg økt allsidighet fordi de tre konfigurerbare digitale I/Os kan fungere som DI (logikk lav/høy) eller åpne samlerutganger. Vanligvis brukes I/Os til å utløse handlinger, for eksempel inngangsbarrierekontroll, temperatur- eller fuktighetssensorer, panikkknapper. Dessuten er det svært nyttig å bruke I / O-funksjonalitet for utstyrsovervåking og varslingsrapportering, som kan utløses av SMS eller telefonsamtale.

Fjernovervåking og administrasjon

Med alle disse funksjonene i tankene er TRB2-seriens gatewayer fullt kompatible med vårt kraftige Remote Management System (RMS). Med det kan du ikke bare konfigurere TRB2-enheter i bulk eller oppdatere fastvaren, men også få tilgang til og kontrollere alle smarte enheter som er koblet til TRB2 – eksternt. Siden hovedfokusfor TRB2-serien gateways er industrien og industrielle maskiner, er det nødvendig å ha en mulighet til å nå dem eksternt og få tilgang til deres WebUI eller CLI. Ved hjelp av RMS genererer disse gatewayene en direkte kobling mellom HQ-kontrollrommet og maskineriet. RMS bidrar til å holde kontroll over infrastrukturen som er tusenvis av kilometer unna, samtidig som driftskostnadene reduseres med denne løsningen for ekstern administrasjon.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: