Vi presenterer den nye TSW100-switchen

I mer enn to tiår skaper og produserer vi IoT-enheter på Teltonika Networks. Vi har samlet verdifull erfaring i mobilnettet segmentet; Våre partnere globalt bruker imidlertid enhetene våre i ulike typer nettverks- og infrastrukturløsninger, som består av mange forskjellige komponenter. Vi lytter alltid til partnerne våre og tar hensyn til tilbakemeldingene dine når det gjelder vår produktutviklingsretning. Så i dag er vi utrolig glade for å presentere vår første switch – TSW100 med PoE-teknologi.

Hva er PoE?

Power over Ethernet (PoE) gjør det mulig for nettverks switcher å overføre både strøm og data via en Ethernet-kabel samtidig. Med PoE-teknologi kan du distribuere driftsspenning til nettverksenheter på steder der det ikke er noen stikkontakter tilgjengelig via én enkelt Ethernet-kabel. Selvfølgelig kan du bruke færre strømadaptere. Dermed gir deg mer fleksibilitet under distribusjon, spesielt i komplekse miljøer. PoE-teknologi gjør det også mulig å bruke eksisterende nettverksinfrastrukturer for rask distribusjon uten behov for en elektriker. Uten å bli bundet til en stikkontakt, kan enhetene plasseres der de trengs mest og flyttes enkelt hvis nødvendig. PoE-teknologien er intelligent og designet for å beskytte nettverksutstyr mot overbelastning. Kraften kommer fra en sentral og universelt kompatibel kilde, i stedet for en samling av distribuerte veggadaptere. Den kan dobbel sikres  av en avbruddsfri strømforsyning eller styres for å deaktivere eller tilbakestille enheter enkelt.

TSW100-funksjone

Med PoE kan du sette opp IP-kameraer, IP-telefoner, trådløse tilgangspunkter, IP-TV-er og til og med datamaskiner. PoE-teknologi lar deg sette opp enhetene innen 100 meter fra switchen. Vanlige PoE-enheter kan gi opptil 15 4 W strøm per port, mens PoE+ kan levere opptil 30 W. Vår første switch – TSW100, er utstyrt med fem Gigabit Ethernet-porter, hvorav fire støtter IEEE 802.3af og IEEE802.3at PoE-standarder. Det gjør det mulig å sette opp PoE-kompatible enheter med opptil 30 W strøm per port. Dette gjør denne lille, robuste og holdbare uadministrerte switchen til et ideelt valg for en rekke nettverksløsninger. TSW100-switchen krever ingen konfigurasjon, og den oppdager automatisk strømforbruket og leverer dataene og strømmen.

Brukstilfelle – Sikker tilkobling for kameraløsning

Innføringen av overvåking av tv med lukket krets (CCTV) har økt jevnt de siste årene. Denne teknologien gir pålitelig informasjon for områdeovervåking, offentlig orden og kriminalitetsforebygging. Overvåkingssystemer spiller en integrert rolle i dag fordi de er raske og enkle å distribuere og gi verdifulle data for privat og offentlig sikkerhet og forretningsdrift. Ta en titt på dette brukstilfellet med Sikker tilkobling for kameraløsning for å finne ut hvordan mobile rutere og switcher fra Teltonika Networks gir robust tilkobling og rask installasjonsfleksibilitet med PoE-teknologi.

Brukstilfelle – PoE-teknologi forenkler nettverk i kontorlanskap

Kontormiljøet, med alle teknologiske nyvinninger, har for det meste holdt seg uendret. Selvfølgelig har analoge telefoner blitt erstattet med sine moderne digitale versjoner; standardnettverk har gått trådløst med mange tilgangspunkter montert over hele kontoret. I tillegg hjelper sikkerhetskameraer med tilkoblede tilgangskontrollenheter bygningsledere for å sikre sikkerheten til de ansatte. Sjekk ut denne brukssaken for å finne ut hvordan TSW100 med PoE+-teknologi kan bidra til å gjøre nettverksinstallasjoner i et kontormiljø enklere og raskere å distribuere.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: