VOIP-Tilkobling

SAMMENDRAG

Mer enn to tiår siden, i 1995 et selskap som heter VocalTec utgitt en historieskiftende produkt, kalt Internet Phone, i dag, selskaper og folk kaller dette en VOIP – stemme over IP. Denne teknologien gir mulighet til å bruke Internett, ikke bare for surfing eller deling av filer, men gjør det også mulig for telefoner, faksmaskiner og andre enheter å bruke samme internett for telekommunikasjon unngå gamle telefoni linjer helt. Ifølge Statista oversteg VOIP-markedet i EU i 2017 mer enn 14 milliarder amerikanske dollar.

UTFORDRING

VOIP-markedet forventes å vokse raskt. Vanligvis brukes VOIP i virksomheten på grunn av enkel implementering, skalerbarhet og mer attraktive priser. Dessuten investerer de fleste operatører ikke i gamle telefonilinjer lenger og tilbyr VOIP som det primære alternativet for telefonkommunikasjon. Noen kontorer kan ha bare noen få IP-telefoner, men mange bedrifter opererer hundrevis av IP-telefoner på ett sted. En viktig ingrediens til alle VOIP-løsninger er tilgang til Internett. Selvfølgelig må det være pålitelig, stabilt og sikkert. I de fleste tilfeller bruker bedrifter kabel internett; Men å utvide denne infrastrukturen tar tid og betydelige investeringer. Økende etterspørsel etter Internett-baserte løsninger og VOIP i fremvoksende markeder, landlige og avsidesliggende steder etterlater Internett-leverandører som sliter med å oppfylle tids- og kostnadsmål til lokale offentlige og private institusjoner. Av denne grunn investerer bedrifter i alternative tilkoblingsmetoder og tar i bruk nye teknologier som er skalerbare, raske til å distribuere og pålitelige.

TOPOLOGI

LØSNING

Det er to vanligste VOIP-teknologier som brukes i forretningsselskaper; Den første aktiverer VOIP ved hjelp av ATA – Analog telefonadapter, og en annen er satt opp ved å bare bruke en IP-telefon. Begge to måter, fungerer bra, den eneste forskjellen er at ved hjelp av en IP-telefon, trenger selskaper ikke å bruke ATA og vanlig telefon. Vanligvis er bruk av IP-telefon å foretrekke, fordi færre komponenter løsningen har, jo mindre sannsynlig for en av dem til å feile. Men hvis du har standard analoge telefoner på plass, erstatte dem med IP-telefoner kommer til å bli dyrere. Uansett trenger begge løsningene en pålitelig Internett-kilde. Når VOIP-løsning er nødvendig for områder der Internett med kabel er utilgjengelig, er dyre eller upålitelige – mobiltilkoblingsenheter er den beste løsningen! Som angitt i topologien, er RUTX09 et godt valg her, siden den har 2 SIM-kort for Internett-sikkerhetskopiering og 4 Gigabit Ethernet-porter. Du kan koble den direkte til en IP-telefon eller ATA. Videre er Teltonika Networks-rutere og gatewayer utstyrt med betydelige sikkerhetsmekanismer som passer til strenge cybersikkerhetskrav for bedriftskunder, inkludert flere VPN-alternativer, brannmurer, angrepsforebyggende verktøy. Ved hjelp av RMS – fjernstyringssystem kan bedrifter gi full kontroll og fjernovervåking av hver Teltonika-ruter på kontoret, generere varsler og varsler, få statusrapporter for å forstå hvor mye data som ble brukt etc.

FORDELER

  • Kraftig – RUTX09 har 4G LTE Cat 6 med bæreaggregasjon som kan brukes 300 Mbps gjennomstrømming.
  • Avbruddsfri tilkobling – med Dual-SIM-funksjonalitet legger RUTX09 til tilkoblingspålitelighet i områder der én mobiloperatør kan slite med å tilby pålitelig service.
  • Sikkerhet – RUTX09 firmware inkluderer flere VPN-er og brannmur for sikkerhet.
  • Rask å distribuere – RUTX09 er fullt kompatibel med Teltonika Remote Management System, slik at systemintegratorer kan konfigurere og administrere et uendelig antall rutere eksternt.

HVORFOR TELTONIKA?

Vi er spesialister på mobiltilkobling og nettverksenheter som er sikre, pålitelige og enkle å bruke. Med partnere i 130 + land har Teltonika Networks en utmerket track record som tilbyr enheter som gir tilkobling i mest utfordrende profesjonelle applikasjoner. RUTX-serien enheter omfatter flere års erfaring og FoU og er utmerket for VOIP og landlige tilkoblingsdistribusjoner.

Anbefalt enhet RUTX09

Neste generasjons MOBILE IoT-ruter for mobilnettet LTE-A CAT6 med Dual-SIM-, Carrier Aggregation- og Gigabit Ethernet-grensesnitt. Et robust og kraftig valg med VPN, brannmur og rikelig med prosessorkraft for tilpassede applikasjoner på OpenWrt-baserte RutOS-systemet.

LTE Cat 6 med hastigheter på opptil 300 Mbps
Gigabit Ethernet med hastigheter på opptil 1000 Mbps
Dual-SIM med auto Failover, Backup WAN og andre SW-funksjoner
Teltonika Remote Management System kompatibelt
Flere sikre VPN-tjenester
RutOS - Enkelt å bruke, sikker og har et OpenWrt-basert operativsystem
%d bloggere liker dette: